ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ε. Τσακαλώτος για Α. Τσίπρα: «Στο πλάι του οι γνωστοί “υπονομευτές”»

«Συνεχίστε ό,τι κάνετε…»

Ε. Τσακαλώτος για Α. Τσίπρα: «Στο πλάι του οι γνωστοί “υπονομευτές”»

Για τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με τις φωνές που χαρακτηρίζουν τον ίδιο, αλλά και την Έφη Αχτσιόγλου ως «υπονομευτές» του Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε σε μια ανάρτηση στο Facebook, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφιος πρόεδρος στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, προχώρησε σε μια ανάρτηση, προκειμένου να απαντήσει σε όσους μιλάνε για «εχθρούς» του Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας εκείνον, την υποψήφια πρόεδρο, αλλά και άτομα που τους περιβάλλουν.

«Το ημερολόγιο έδειχνε 7/6/2023, λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές», θυμάται ο κ. Τσακαλώτος, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τον ίδιο, την Έφη Αχτσιόγλου, τον Αλέξη Χαρίτση και τον Διονύση Τεμπονέρα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας, περιστοιχισμένος από “εχθρούς”, παρουσιάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», γράφει ο ίδιος, «στο πλάι του, με δική του επιλογή, οι γνωστοί “υπονομευτές”».

Η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου

«Το ημερολόγιο έδειχνε 7/6/2023, λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές. Ο Αλέξης Τσίπρας, περιστοιχισμένος από «εχθρούς», παρουσιάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στο πλάι του, με δική του επιλογή, οι γνωστοί «υπονομευτές»: Έφη Αχτσιόγλου (πρώην υπουργός Εργασίας), Αλέξης Χαρίτσης (πρώην υπουργός Ανάπτυξης), Διονύσης Τεμπονέρας και ο υποφαινόμενος (ένας απλός πρώην υπουργός Οικονομικών).

Συνεχίστε ό,τι κάνετε…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.