ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκλογές 2023: Πάνω από 680 ψήφους πήρε ο Γ.Κατρούγκαλος

Είχε διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες πριν τις εκλογές

Εκλογές 2023: Πάνω από 680 ψήφους πήρε ο Γ.Κατρούγκαλος

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος με ενσωματωμένο το 21,06 των σταυρών των ψηφοδελτίων έχει λάβει πάνω από 682 ψήφους.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος τέθηκε ουσιαστικά εκτός ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Πέμπτη λίγες ώρες μετά την περιβόητη δήλωση ότι σε περίπτωση συγκρότησης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρουν το χαράτσι στους ελεύθερους επαγγελματίες με το 20% υπέρ ΕΦΚΑ.

Η δήλωση αυτή του Γιώργου Κατρούγκαλου προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων με όλους τους επαγγελματικούς συλλόγους να εκδίδουν ανακοινώσεις και να ξορκίζουν το ενδεχόμενο επαναφοράς της ρύθμισης αυτής που είχε οδηγήσει ουσιαστικά σε δήμευση των εισοδημάτων τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε την απόφαση ο Γιώργος Κατρούγκαλος να τεθεί εκτός των ψηφοδελτίων του, ωστόσο, αυτό ήταν αδύνατο τεχνικά καθώς το ψηφοδέλτιο είχε εγκριθεί από τον Αρειο Πάγο και δεν μπορούσε να αλλάξει. Το ΥΠΕΣ διευκρίνισε ότι το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου θα παραμείνει στο ψηφοδέλτιο και σε περίπτωση που εκλεγεί θα πρέπει να ορκιστεί και ακολούθως -αν θέλει- να παραιτηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως δείχνουν οι live χάρτες της Singular Logic, με ενσωματωμένο το 21,06% των αποτελεσμάτων ο Γιώργος Κατρούγκαλος φαίνεται να έχει λάβει 682 ψήφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.