ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ενδεικτική της κατάρρευσης του Κ.Μητσοτάκη η δήλωση του Σ.Πέτσα» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν θα κάνουμε εκλογές το 2022 γιατί θα μας τιμωρήσει ο κόσμος» είπε ο Σ.Πέτσας

«Ενδεικτική της κατάρρευσης του Κ.Μητσοτάκη η δήλωση του Σ.Πέτσα» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα οτι η κυβέρνηση δεν προχωρά σε εκλογές «για να μην την τιμωρήσουν οι πολίτες» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο τονίζει ότι είναι «ενδεικτική της κατάρρευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για δήθεν πρόθεση ψήφου 15 μονάδων, ενώ ασκεί σφοδρή κριτική κατά του Στέλιου Πέτσα, λέγοντας πως «όσο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο η καθημερινότητα των πολιτών θα γίνεται πιο αβίωτη με λογαριασμούς και ακρίβεια.»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών φιλοξενούμενος χθες σε εκπομπή του Mega ρωτήθηκε επί λέξει: «δεν βλέπετε με τίποτα εκλογές μέσα στο 2022;»

Για να απαντήσει: «Οχι, δεν βλέπω εκλογές. Πρώτον γιατί ο Πρωθυπουργός είναι κατηγορηματικός, πάντα, ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 και δεύτερον γιατί όταν είμαστε σε μία περίοδος αναταραχής όπως αυτή είναι λογικό ο πολίτης, όταν μάλιστα δυσκολεύεται να βγάλει το μήνα, να θέλει να τιμωρήσει την κυβέρνηση ασχέτως αν τα έχει πάει εξαιρετικά σε άλλα πεδία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«Η κυνική παραδοχή του κ. Πέτσα πως δεν τολμάνε να κάνουν εκλογές γιατί φοβούνται ότι θα τους τιμωρήσει ο κόσμος που δεν βγάζει το μήνα, είναι ενδεικτική της κατάρρευσης του κ. Μητσοτάκη.

Αυτός που δήθεν προηγείται με 15 μονάδες, ετοιμάζει θεσμικούς ακροβατισμούς με δεύτερη αλλαγή του εκλογικού νόμου μπας και σωθεί και ομολογεί πως τρέμει τους πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο η καθημερινότητα των πολιτών θα γίνεται πιο αβίωτη με λογαριασμούς και ακρίβεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.