ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Ραγκούσης για Σ.Κασσελάκη: «Στο τέλος αυτή της διαδρομής να έχει πετύχει τους στόχους μας»

«Όλοι πέσαμε έξω  με την υποψηφιότητα»

Γ.Ραγκούσης για Σ.Κασσελάκη: «Στο τέλος αυτή της διαδρομής να έχει πετύχει τους στόχους μας»

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης σχολίασε την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Συγκεκριμένα του ευχήθηκε να έχει ένα καλό τέλος, «Συγχαρητήρια στον Κασσελάκη για την επιτυχία νίκη του και θέλω να του ευχηθώ αυτό που ζητούσα να ευχηθούν για μένα όταν ήμουν δήμαρχος Πάρου ή σε κάποιο υπουργείο. Εγώ έλεγα να μου εύχεστε ‘’να  έχω καλό τέλος’’.

Να έχει καλό τέλος και για το δικό του καλό και για το δικό μας. Στο τέλος αυτή της διαδρομής ο Κασσελάκης να έχει πετύχει τους στόχους μας που είναι δύο, η ενότητα και η ανάκαμψη.

«Όλοι πέσαμε έξω  με την υποψηφιότητα Κασσελάκη. Θα πει ψέματα όποιος ισχυριστεί ότι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε την εμφάνισή του στα τέλη Αυγούστου θα κατάφερνε σε δύο εβδομάδες να κερδίσει τις εκλογές με μεγάλο ποσοστό».

Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Έφη Αχτσιόγλου  μπήκε αξιόπιστη στη μάχη και βγήκε αξιόπιστη, όπως επίσης και αυτές τις χιλιάδες των μελών που ψήφισαν».

Στάθηκε και στην πολυφωνία του ΣΥΡΙΖΑ που πολλές φορές εξελίχθηκε σε κακοφωνία, όπως είπε, με συνέπεια την πτώση των ποσοστών του κόμματος, ενώ δήλωσε κατά της διαγραφής του Στέφανου Τζουμάκα.

«Υπάρχει η πολυφωνία που μερικές φορές γίνεται κακοφωνία και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο 18%. Προφανώς και δεν πρέπει να διαγράψει τον Τζουμάκα. Δεν θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο καθένας έχει τις απόψεις του και είναι σεβαστές. Ο κ. Κασσελάκης έχει μεγάλη και βαριά ευθύνη. Με τρία μεγάλα καθήκοντα. Το πρώτο είναι της ενότητας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.