ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιώργος Βασιλειάδης: «Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαλυθεί»

Γιώργος Βασιλειάδης: «Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα»

Ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ζήτησε «σεβασμό στον Αλέξη Τσίπρα»

Υποστήριξε ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να διαλυθεί. «Πολλοί προσπάθησαν με πολλούς τρόπους. Ό,τι κι αν γίνει, στο τέλος θα τον βρούμε τον δρόμο μας».

Σημείωσε ότι είναι προφάσεις εν αμαρτίαις τα περί παράκαμψης των κομματικών οργάνων και ζήτησε σεβασμό απόλυτο στον Αλέξη Τσίπρα. «Ο Τσίπρας δεν είναι πατερούλης για να κάνει παρέμβαση», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι πρέπει «να αποδείξουμε ότι μπορούμε χωρίς τον Αλέξη».

Χαρακτήρισε ανοησίες και προσβολές τα περί παράκεντρων στο κόμμα και χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ικανό να εκφράσει τον χώρο της Αριστεράς, εάν του το επιτρέψουν.

«Παίζουμε εμείς και η Γάζα στο ίδιο πεδίο κι αυτό δείχνει προς τα στελέχη μας πως πρέπει να σοβαρευτούν», σημείωσε, ενώ σε ερώτηση για το ποιούς θεωρεί «μη σοβαρούς» απάντησε: «Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι το βήμα κριτικής για μία κομματική διαδικασία είναι η τηλεόραση ή τα ραδιόφωνα και όχι η συνεδρίαση ενός οργάνου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Βασιλειάδης έκανε λόγο για εσωτερική δυστροπία και δυσκολία να αναγνωριστεί μία νέα κατάσταση. «Έχουμε μία δημοκρατικά ειλημμένη απόφαση είτε μας αρέσει, είτε όχι. Σε οποιοδήποτε κόμμα του κόσμου υπήρχε τέτοια επίθεση σε νεοεκλεγέντα πρόεδρο και σε οποιονδήποτε πρόεδρο, προφανώς θα κινούνταν οι εσωκομματικές διαδικασίες», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.