ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Guardian για Σ.Κασσελάκη: «Πολιτικό αουτσάιντερ που ελπίζει να αναβιώσει την ελληνική Αριστερά»

«Είναι λες και το Netflix μπήκε, ανέλαβε το κόμμα και τώρα το μετατρέπει σε σίριαλ»

Guardian για Σ.Κασσελάκη: «Πολιτικό αουτσάιντερ που ελπίζει να αναβιώσει την ελληνική Αριστερά»

Ο Guardian δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο χαρακτηρίζει τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη ως τον «πολιτικό αουτσάιντερ που ελπίζει να αναβιώσει την ελληνική Αριστερά».

Το άρθρο του κορυφαίου Μέσου αναφέρει ότι ο 35χρονος επιχειρηματίας «ήρθε από το πουθενά για να κερδίσει τον πρώτο γύρο των εκλογών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα τον περιγράφει ως «πλούσιο, όμορφο, ανοιχτά ομοφυλόφιλο, πρώην στέλεχος της Goldman Sachs και εφοπλιστή».

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι πριν από τέσσερις εβδομάδες λίγοι στην Αθήνα είχαν ακούσει για εκείνον, όμως έδειξε σε όλους ότι «ένας μήνας είναι πολύς καιρός στην πολιτική».

Σε άλλο σημείο, ο Guardian αναφέρει ότι «ο 35χρονος αουτσάιντερ πολιτεύεται με τρόπους που λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν. Αυτό που μπορεί κάποτε να φαινόταν παράξενο, ένας Αμερικανός επιχειρηματίας που διεκδικεί την ηγεσία του ριζοσπαστικού κόμματος, φαίνεται ξαφνικά πολύ πραγματικό».

«Ο αριστερός συγγραφέας Δημήτρης Ψαρράς είπε ότι πολλά μέλη της κάποτε συμμαχίας μαρξιστών – λενινιστών, πρώην κομμουνιστών, οικολόγων και σοσιαλδημοκρατών φοβούνται το αποτέλεσμα» λέει ο Guardian και συνεχίζει:

«Είναι λες και το Netflix μπήκε, ανέλαβε το κόμμα και τώρα το μετατρέπει σε σίριαλ», είπε ο Ψαρράς στον Guardian. «Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ποια είναι η πολιτική του ή αν έχει πρόγραμμα. Φυσικά, είναι σε σοκ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μεταξύ των πολιτικών προτεραιοτήτων που πρότεινε ο επιχειρηματίας ήταν οι δραστικές φορολογικές ελαφρύνσεις για τους υπαλλήλους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, ο διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους, οι δικαστικές μεταρρυθμίσεις, η ιθαγένεια για τα παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα και η νομιμοποίηση του γάμου ομοφύλων. Αλλά η αποτυχία του να παράγει ένα λεπτομερές πρόγραμμα έχει επικριθεί ως ενδεικτική μιας προσέγγισης τόσο αδιαφανούς όσο και γενικής», αναφέρει το Μέσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.