ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Νοτοπούλου: «Πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή δίπλα στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ»

«Κάποιοι πίστευαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τελειώσει - Οι πολίτες έστειλαν ισχυρό μήνυμα ότι είμαστε εδώ»

Κ.Νοτοπούλου: «Πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή δίπλα στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το μεσημέρι της Δευτέρας (25/9), τόνισε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή με τη νέα ηγεσία, δίπλα στο νέο πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη».

Όπως είπε η βουλευτής, o ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να παίξει τον ρόλο που επιθυμεί η κοινωνία, εκείνον της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να δώσει διέξοδο στα προβλήματα των πολιτών.

Όσον αφορά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, η αυτοκριτική θα είναι σκληρή και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Παράλληλα, τόνισε πως μέσα από το συνέδριο το κόμμα θα οδηγηθεί στη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων και θα καθοριστεί ο προγραμματικός του λόγος.

«Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή τη μάχη. Πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή με τη νέα ηγεσία, δίπλα στο νέο πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη. Αλλά έχουμε ένα κόμμα που πρέπει να αλλάξει. Αυτό ήταν σαφές μήνυμα της κοινωνίας», δήλωσε και υπογράμμισε πως χρονικό ορόσημο είναι οι ευρωεκλογές.

«Κάποιοι πίστευαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τελειώσει. Ήρθαν οι πολίτες και έστειλαν ισχυρό μήνυμα, ότι είμαστε εδώ», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να είναι ένα σύγχρονο κόμμα, το οποίο προϋποθέτει τη συμμετοχή και την κατάθεση ιδεών από τα στελέχη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.