ΟΠΕΚΕΠΕ; Ποιος ΟΠΕΚΕΠΕ;

Με φόντο αφίσα του Α.Βελουχιώτη ο Π.Πολάκης αφήνει αιχμές στον Α.Τσίπρα

«Άμεσα και όχι σε ορίζοντα πενταετίας η προοδευτική λύση»

Με φόντο αφίσα του Α.Βελουχιώτη ο Π.Πολάκης αφήνει αιχμές στον Α.Τσίπρα

Αιχμηρή ανάρτηση για τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο Παύλος Πολάκης, που συνόδευσε την ανάρτηση με φωτογραφία του, στην οποία φαίνεται αφίσα του Άρη Βελουχιώτη, που όπως είπε «απελευθέρωσε την πατρίδα».

Χωρίς να αναφέρει το όνομα του πρώην πρωθυπουργού, ο Παύλος Πολάκης τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεσα αριστερή προοδευτική εναλλακτική λύση και όχι σε ορίζοντα πενταετίας, όπως πρότεινε ο κ. Τσίπρας στην εκδήλωση του ιδρύματός του το βράδυ της Τρίτης και παρέπεμψε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινά αύριο Πέμπτη (12.6.2025).

« Τον λαό τον καίει να φύγει ο Μητσοτάκης ΤΩΡΑ ή στις επόμενες εκλογές. Το ίδιο και μένα προφανώς! Γι’ αυτό πρέπει να υπάρξει ΟΡΑΤΗ αριστερή προοδευτική εναλλακτική λύση άμεσα! Όχι σε ορίζοντα πενταετίας…, σημειώνει στην ανάρτησή του.

Με μορφή υστερόγραφου, ο κ. Πολάκης αναφέρεται στη φωτογραφία «με έναν που απελευθέρωσε την ΠΑΤΡΙΔΑ!!», εννοώντας τον Άρη Βελουχιώτη διευκρινίζοντας ότι είναι παλαιότερη από το υπουργείο, τότε που «μαζί με λίγους αποφασισμένους, πραγματικές και σκληρές μάχες με τη διαπλοκή του ΠΛΟΥΤΟΥ και την ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ του χώρου της υγείας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Τον λαό τον καίει να φύγει ο Μητσοτάκης ΤΩΡΑ ή στις επόμενες εκλογές.
Το ίδιο και μένα προφανώς!
Γι’ αυτό πρέπει να υπάρξει ΟΡΑΤΗ αριστερή προοδευτική εναλλακτική λύση άμεσα!
Όχι σε ορίζοντα πενταετίας…
Τα υπόλοιπα στο συνέδριο…
Υγ. Η φωτογραφία με έναν που απελευθέρωσε την ΠΑΤΡΙΔΑ!!
Τότε, στο υπουργείο που έδινα, μαζί με λίγους αποφασισμένους, πραγματικές και σκληρές μάχες με τη διαπλοκή του ΠΛΟΥΤΟΥ και την ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ του χώρου της υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.