ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Φίλης: «Ο Κασσελάκης έχει αναλάβει τον ρόλο να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ – “Απολύει” σαν να είμαστε εταιρεία και αυτός CEO»

Έκανε λόγο για «εκφυλισμό και γελοιοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ

Ν.Φίλης: «Ο Κασσελάκης έχει αναλάβει τον ρόλο να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ – “Απολύει” σαν να είμαστε εταιρεία και αυτός CEO»

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη μετά την απόφασή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει από το κόμμα εξαπέλυσε το πρωί της Τρίτης ο Νίκος Φίλης.

Ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για «εκφυλισμός και γελιοποίηση» σε σχέση με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ένα κόμμα που μπορεί ακόμα να προσφέρει στην κοινωνία ένα κόμμα της αριστεράς οδηγείται σε εκφυλίσμό και διάλυση» είπε ο Ν.Φίλης.

«Είναι λυπηρό ότι τον ρόλο αυτό τον έχει αναλάβει ο κ. Κασσελάκης ένα πρόσωπο άγνωστο στο κοινό που έγινε μέλος πριν από έναν μήνα» συμπλήρωσε.

Τον κάλεσε, μάλιστα, «να σέβεται το καταστατικό. Δεν βγήκε εν λευκώ πρόεδρος, βγήκε με ένα καταστατικό που ορίζει πως λειτουργεί το κόμμα».

«Το να «απολύει» σαν να είμαστε εταιρεία και αυτός CEO με Twitter δεν είναι λειτουργία του κόμματος» συνέχισε ο Ν.Φίλης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι προφανές ότι η επιλογή του κ. Κασσελάκη είναι επιλογή μετακόμισης του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλους πολιτικούς χώρους. Ο κόσμος δεν αποφάσισε αυτό αλλά ένα νέο πρόσωπο στην ηγεσία του κόμματος. Ο Κασσελάκης δεν πήρε εντολή να διαλύσει το κόμμα. Το κάνει επειδή αυτές είναι οι απόψεις του και εδώ υπάρχει ένα στοιχείο εξαπατάσης γιατί ο κόσμος δεν γνώριζε τις θέσεις του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.