ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ν.Παππάς για φορολογικές δηλώσεις: «Σκόπιμα τα λάθη για να μη μάθει ο κόσμος μέχρι τις Ευρωεκλογές τι έχει να πληρώσει»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Κωστή Χατζηδάκη

Ν.Παππάς για φορολογικές δηλώσεις: «Σκόπιμα τα λάθη για να μη μάθει ο κόσμος μέχρι τις Ευρωεκλογές τι έχει να πληρώσει»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Κωστή Χατζηδάκη για τα προβλήματα κατά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, τόνισε πως «τα σκόπιμα λάθη ευνοούν την πρόθεση της κυβέρνησης της ΝΔ για συγκάλυψη ώστε να μην μάθει ο κόσμος μέχρι τις Ευρωεκλογές τι έχει να πληρώσει».

Παράλληλα, τόνισε πως η «διαδικασία, η οποία ξεκίνησε με καθυστέρηση παρά τις εξαγγελίες του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ερώτησή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «η παντελής έλλειψη προετοιμασίας έχει κάνει άνω κάτω τη διαδικασία και δημιουργεί προβλήματα σε φορολογούμενους, επιχειρήσεις, λογιστές – φοροτέχνες, αλλά και σε εργαζόμενους στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «τα σκόπιμα λάθη ευνοούν την πρόθεση της κυβέρνησης της ΝΔ για συγκάλυψη ώστε να μην μάθει ο κόσμος μέχρι τις Ευρωεκλογές τι έχει να πληρώσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Παππάς, αφού επικαλείται τα ζητήματα που θέτει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) και «τα οποία προκύπτουν, μεταξύ άλλων, από τη λανθασμένη ή την ελλιπή υποβολή στοιχείων από φορείς του δημοσίου και τις τράπεζες», ρωτά τον κ. Χατζηδάκη:

  • Ποιο είναι το ακριβές χρονοδιάγραμμα επίλυσης των προβλημάτων που έχουν επισημανθεί από την ΠΟΦΕΕ και έχουν παρουσιαστεί κατά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων;
  • Θα αναλάβουν οι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών την ευθύνη για την κατάσταση αποδιοργάνωσης και προχειρότητας ή θα κρυφτούν και πάλι πίσω από τον διοικητή της ΑΑΔΕ και υπηρεσιακούς παράγοντες;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.