ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ν.Παππάς για Ο.Γεροβασίλη: «Μπορεί να υπηρετήσει το κόμμα από οποιαδήποτε θέση»

«Ο Στέφανος έχει τον πρώτο λόγο για να υπερβούμε αυτό το πρόβλημα και να κόψουμε τον βήχα στον Μητσοτάκη»

Ν.Παππάς για Ο.Γεροβασίλη: «Μπορεί να υπηρετήσει το κόμμα από οποιαδήποτε θέση»

Ο Νίκος Παππάς μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως «η Όλγα Γεροβασίλη πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση διπλα στον Στέφανο. Μπορεί να υπηρετήσει το κόμμα από οποιαδήποτε θέση», ενώ παράλληλα ζήτησε να μπει τέλος στην εσωστρέφεια.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε τη δική του πρόταση για να μπει τέλος στην εσωστρέφεια στηριγμένη σε τρία βήματα, ζήτησε να δοθεί λύση υπονοώντας να μην γίνουν εκλογές χωρίς να νιώσει κανείς ταπεινωμένος και να δοθεί ρόλος στην Ολγα Γεροβασίλη δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην ομιλία του άφησε αιχμές και κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι θα έπρεπε να ήταν εκεί σήμερα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα καταναλώσουμε τις 50 από τις 100 ημέρες ως τις ευρωεκλογές για ζητήματα δικά μας; ή στη μάχη απέναντι στη ΝΔ. Πρέπει να επιλέξουμε το δεύτερο. Σε αυτή την αίθουσα δεν υπάρχουν αντίπαλλοι αλλά συναγωνιστές. Και κανείς που εκφράζει αντίθετη άποψη δεν τη λέει γιατί θέλει το κακό του κόμματος. Αν επικρατήσει αυτή η λογική θα συρρικνωθεί το κόμμα

Η διεύρυνση την προηγούμενη περίοδο έγινε γιατί υπήρχε προσπάθεια για σύνθεση. Οταν υπερβήκαμε το θυμικό και τις αντοχές μας και φτιάξαμε την ταυτότητα μας την ταυτότητα που πρέπει σήμερα και αύριο να επαναβεβαιωσουμε.

Την ενότητα την πετύχαμε με κόπο. Φτιάξαμε την κοινή μας ταυτότητα. Θέλω να πω κάτι. Ο Α.Τσίπρας ήταν ο πρωτεργάτης και εγγυητής αυτής της πορείας και η παρουσία του εδώ σήμερα θα προσέθεται. Όλοι θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψή του.

Στην προηγούμενη διαδικασία επιλογής προέδρου δεν έκανα καμία προσωπική επίθεση.

Στον δεύτερο γύρο στηρίξαμε τον Στέφανο Κασσελάκη απέναντι σε μια πρόταση που ήταν ασύμβατη.

Δεν ζήτησε λευκή επιταγή και δεν έχει ο Στέφανος..

Λευκή επιταγή δεν ζητά και δεν λαμβάνει κανείς.

Οταν θέτουμε τον εαυτό μας στην κρίση των μελών ζητάμε την ευθύνη απαιτούμε από τον εαυτό μας τη λογοδοσία.

Και θέλω να καλωσορίσω στον διάλογο ότι έγιναν λάθη.

Ο Στέφανος έχει τον πρώτο λόγο για να υπερβούμε αυτό το πρόβλημα και να κόψουμε τον βήχα στον Μητσοτάκη.

Με την Ολγα Γεροβασίλη έχουμε πορευτεί χρόνια, κοσμεί την παράταξή μας. Είναι ένα στέλεχος που συμβάλει. Στις κρίσιμες στιγμές υπηρετεί τον συλλογικό στόχο. Πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση διπλα στον Στέφανο. Μπορεί να υπηρετήσει το κόμμα από οποιαδήποτε θέση. Είναι η πιο έμπειρη κοινοβουλευτικά.

Εκτός του κόμματος εξυφαίνεται ένα ξεκάθαρο σχέδιο ένα σχέδιο που θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ μικρό για να μην μπορεί να πρωταγωνιστήσει στις διεργασίες στον προοδευτικό χώρο. Αυτό το σχέδιο πρέπει να το ακυρώσουμε.

Υπάρχουν κέντρα που δουλεύουν και στοιχηματίζουν στο να έχουμε εμείς χαμηλά ποσοστά. Πρέπει να τους ακυρώσουμε τα σχέδια.

Είναι τα κέντρα που δε θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστή.

Θέλουν πρόσωπα με κόμματα μικρά για να τα διαχειριστούν.

Ούτε το ΠΑΣΟΚ μπορεί να παίξει αυτό τον ρόλο γιατί ο κ. Μητσοτάκης έχει τη δυνατότητα να του παίρνει στελέχη.

Η μόνη απάντηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

Πρέπει να βάλουμε σήμερα και αύριο τέλος στην εσωστρέφεια.

Υπάρχει λόγος και υπάρχει τρόπος. Υπάρχουν λύσεις που θα μας κάνουν να πορευτούμε όλοι μαζί και χωρίς να είναι κανείς προσβεβλημένος

Πρώτον να ανασυγκροτηθεί Εκτελεστικό Γραφείο που θα πάει το κόμμα στην επομένη μάχη.

Δεύτερον με ευθύνη του Εκτελεστικού Γραφείου και του Σ. Κασσελακη να έρθουν προτασεις για τον μετασχηματισμο του κόμματος και τις καταστατικές αλλαγές.

Οι αλλαγές αυτές να μπουν στην κρίση του κόμματος στο τακτικό συνέδριο.

Να ξεκινήσει από Δευτέρα η συγκρότηση για τις ευρωεκλογές. Οι υποψήφιοι να οργώσουν την Ελλάδα.

Αυτό θα είναι το πρώτο και το σημαντικό βήμα προς το κόμμα των μελών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οφείλουμε να στείλουμε μήνυμα ενότητας και νίκης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.