Νάσος Αθανασίου: «Η αναφορά στον Μητσοτάκη ήταν παράδειγμα προς αποφυγή»

«Διαστρεβλώθηκαν όσα είπα»

Νάσος Αθανασίου: «Η αναφορά στον Μητσοτάκη ήταν παράδειγμα προς αποφυγή»

Σε παραποίηση όσων είπε σχετικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το έγκλημα στα Τέμπη, αποδίδει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, τον θόρυβο που προκλήθηκε για τη δήλωσή του.

Σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook γράφει ότι αναφέρθηκε στην ανάγκη να διεξαγάγουμε μια πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία και ότι έφερε το συγκεκριμένο παράδειγμα σαν «παράδειγμα προς αποφυγή».

«Τώρα αν κάποιοι δεν κατανοούν την ελληνική γλώσσα, θα τους βοηθήσουμε παραθέτοντας ολόκληρη την συνομιλία και όχι μονάχα ένα απόσπασμα», προσέθεσε, αναρτώντας το σχετικό βίντεο από την εκπομπή στο Action24.

Η ανάρτηση του Νάσου Αθανασίου:

«Σήμερα στο Action 24 με τους δημοσιογράφους, Μαρία Αραμπατζή και τον Θοδωρή Βγενή, ο Νάσος Αθανασίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη να διεξαγάγουμε μια πολιτισμένη προεκλογική εκστρατεία.

Όταν προηγουμένως η συνομιλήτρια είχε χρησιμοποιήσει εκφράσεις όπως “άθλιοι” και “αθλιότητες”, εδήλωσε ότι και εκείνος θα μπορούε να χρησιμοποιήσει ακόμη βαρύτερες εκφράσεις, ζητώντας εκ των προτέρων συγγνώμη για το παράδειγμα που θα χρησιμοποιήσει. Στην συνέχεια ανέφερε τι είχε ακούσει στα πλαίσια μιας συζήτησης για την τραγωδία στα #Τέμπη. Και το ανέφερε ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Τώρα αν κάποιοι δεν κατανοούν την ελληνική γλώσσα, θα τους βοηθήσουμε παραθέτοντας ολόκληρη την συνομιλία και όχι μονάχα ένα απόσπασμα.

Αυτό που γίνεται με την “Ομάδα Αλήθειας” της ΝΔ είναι γελοίο. Είναι σαν να ισχυρίζονται ότι η Αγία Γραφή γράφει “ούκ εστιν Θεός”. Και πράγματι το γράφει αυτό – αλλά προσθέτει “πλην Εμού”!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ότι και να κάνετε η διαστρεβλωτική σας ικανότητα είναι θλιβερά περιορισμένη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.