ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανταπαντά στην κυβέρνηση: «Διαψεύδει ή όχι ο Κ.Μητσοτάκης ότι παρακολουθούσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ;»

Νέα ανακοίνωση από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανταπαντά στην  κυβέρνηση: «Διαψεύδει ή όχι ο Κ.Μητσοτάκης ότι παρακολουθούσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ;»

«Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διαψεύσει τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, απλά επιβεβαιώνει ότι τον θέλει εκβιαζόμενο για τα εξοπλιστικά», απαντά σε νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως «περιμένει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τρεις ξεκάθαρες απαντήσεις» για το ζήτημα, ενώ απορρίπτει την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, ότι η πολιτική της Κουμουνδούρου «αγγίζει πια τα όρια πρόκλησης σοβαρής ζημιάς στην πατρίδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για υπονόμευση των Ενόπλων δυνάμεων και της εθνικής ασφάλειας είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που λειτουργεί ως παρακράτος βάζοντας την ΕΥΠ να παρακολουθεί την ηγεσία του στρατεύματος.

Αντί για ηθικοπλαστικές υπεκφυγές περιμένουμε ωστόσο από τον κ. Μητσοτάκη τρεις ξεκάθαρες απαντήσεις:

    Διαψεύδει η όχι τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση του κ. Φλώρου από την ΕΥΠ που έχει υπό την εποπτεία του;

    Διαψεύδει η όχι τις καταγραφές της ΕΥΠ για μαύρο χρήμα;

    Τελικά, ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για την εθνική ασφάλεια ή για να τον εκβιάζει για τις αποφάσεις αναφορικά με τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν διαψεύσει ρητά και κατηγορηματικά τις αποκαλύψεις για τη παρακολούθηση από την ΕΥΠ της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων και ειδικότερα του ΑΓΕΕΘΑ κ. Φλώρου, απλά επιβεβαιώνει πως θέλει τον αρχηγό του Στρατεύματος στη θέση του εκβιαζόμενο».​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.