ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Όλγα Γεροβασίλη: «Δεν θυμήθηκε κάτι πρόεδρος – Υπάρχει καταστατικό»

«Οι εκλογές θα γίνουν σε τουλάχιστον ένα μήνα και προφανώς όχι ιντερνετικά»

Όλγα Γεροβασίλη: «Δεν θυμήθηκε κάτι πρόεδρος – Υπάρχει καταστατικό»

Η Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με δημοσιογράφους στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε αιχμές για την απάντηση που έδωσε στην ομιλία της ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας πως «δεν θυμήθηκε κάτι πρόεδρος. Υπάρχει καταστατικό».

Παράλληλα υποψήφια για την προεδρία του κόμματος, μιλώντας για τις εσωκομματικές εκλογές, ανέφερε πως θα γίνουν «σε τουλάχιστον ένα μήνα και προφανώς όχι ιντερνετικά. Όπως έγιναν για τον Κασσελάκη και για τον Τσίπρα».

Επίσης, αναφέρθηκε στο ζήτημα που έθεσαν αρκετά στελέχη του κόμματος, το να μη γίνουν εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, αφήνοντας ανοιχτό το να γίνει αποδεκτό από το σώμα του προέδρου. «Είναι κυρίαρχο σώμα το Συνέδριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την αναφορά Κασσελάκη ότι εκείνος θα παραμείνει στο κόμμα, ότι και να γίνει, απάντησε πως «Εγώ έχω δώσει τη ζωή μου σε όλο αυτό – για τα αυτονόητα δεν μπορώ να απαντήσω», εννοώντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση ήττας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για την πρόταση του Νίκου Παππά, να αναλάβει θέση δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε πως «Και σήμερα έχω θέση. Τη θέση που θέλω, τη διεκδικώ με εκλογές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.