ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Κουρουμπλής για τις πιθανές αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θεωρώ ότι θα κάνουν καμία ζημιά αν φύγουν»

«Έχασαν κάτι που θεωρούσαν ιδιοκτησία τους»

Π.Κουρουμπλής για τις πιθανές αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θεωρώ ότι θα κάνουν καμία ζημιά αν φύγουν»

O πρώην υπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής σχολίασε την πιθανότητα αποχώρησης στελεχών ή και ολόκληρης της «Ομπρέλας» από το κόμμα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο.

«Δεν θεωρώ ότι θα κάνουν καμία ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ αν φύγουν» ανέφερε ο πρώην υπουργός.

«Πάντα ήμουν υπέρ της ενότητας. Και για τις διαγραφές είχα πει ότι πρέπει να υπάρξει μια αποδοκιμασία και να κατανοήσουν ότι δεν έπρεπε να φτάσουν σε τέτοιες τοποθετήσεις. Στην Κεντρική Επιτροπή θα κυλήσουν όλα στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού. Σας το λέω κατηγορηματικά.

Περιφέρεται μια πληροφορία ότι θέλουν να φύγουν. Το θεωρώ απονενοημένο διάβημα. Όσοι το διέπραξαν τα τελευταία 40 χρόνια, ξεκινώντας από τον Αρσένη, τον Στεφανόπουλο, τον Σαμαρά, τη Ντόρα. Δεν θεωρώ ότι θα κάνουν καμία ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ αν φύγουν. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει μια κυβερνώσα Αριστερά. Αυτό είναι στην ψυχή των ΣΥΡΙΖΑίων».

Παράλληλα απόρησε με την επιλογή του Γιώργου Σταθάκη να αποχωρήσει με μια επιστολή και να μην εκφράσει τη διαφωνία του στα όργανα του κόμματος:

«Με όλο τον σεβασμό τους το λέω, να έρθουν στα όργανα και να τα πουν. Δεν κατανόησα πώς ο Γιώργος ο Σταθάκης, βρέθηκε να γράφει χωρίς να έρθει στα όργανα να μας τα πει. Δεν τους φταίει κανείς. Εγώ όταν με διέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδωσα σε κανέναν το δικαίωμα να πει ούτε για τον Αλέξη Τσίπρα ούτε και για το κόμμα. Εδώ έχει γίνει ο κακός χαμός με τοποθετήσεις που έπρεπε να έχουν γίνει μέσα στην Κεντρική Επιτροπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχασαν κάτι που θεωρούσαν ιδιοκτησία τους. Όταν έγινε η σύγκρουση Βενιζέλου – Παπανδρέου με πήρε ένα στέλεχος και μου έλεγε «θα μας πάρουν το σπίτι». Ήρθε ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε μια νέα ηγεσία. Πρέπει να προσαρμοστείς στη νέα πραγματικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.