ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Π.Λάμπρου κατά Σ.Κασσελάκη: «Σαν αφεντικό ανώνυμης εταιρείας ξήλωσε δύο της διεύρυνσης»

«Δεν περίμενα καμία "γενναιοδωρία" στα "παράσιτα" και τα "βαρίδια" ή κάποια στοιχειώδη δημοκρατική διαδικασία»

Π.Λάμπρου κατά Σ.Κασσελάκη: «Σαν αφεντικό ανώνυμης εταιρείας ξήλωσε δύο της διεύρυνσης»

Προς την παραίτηση φέρεται να οδεύει και ο Πάνος Λάμπρου καθώς υποστηρίζει πως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης «ξηλώνει» στελέχη της λεγόμενης διεύρυνσης.

Ο κ. Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του στο Facebook αναρωτιέται γιατί ο νεοεκλεγείς Στέφανος Κασσελάκης αντικατέστησε τον Θανάση Θεοχαρόπουλο από διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και τον Στέργιο Καλπάκη από εκπρόσωπο Τύπου, στελέχη που δεν προέρχονται από τον παλιό «τρικατάρατο ΣΥΡΙΖΑ», χωρίς όπως τονίζει να απευθυνθεί στα συλλογικά όργανα του κόμματος.

«Να αρχίσει το ξήλωμα και το ξεσκόνισμα, όπως είχε πει, από στελέχη της διεύρυνσης, ούτε εγώ δεν το περίμενα» τονίζει ο κ. Λάμπρου.

Μάλιστα ο κ. Λάμπρου φαίνεται να ειρωνεύεται τα όσα είπε περί ενότητας ο Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της νίκης του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πάνου Λάμπρου

«Το “ξεσκόνισμα” άρχισε από τη διεύρυνση!

Εντάξει, εγώ και κάμποσοι άλλοι και άλλες, είμαστε “βαρίδια’, για κάποιους “παράσιτα’, σε κάθε περίπτωση “υπονομευτές”. Ο Θεοχαρόπουλος όμως; Ο Καλπάκης; Να σοβαρευτούμε… Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αποφασίστηκε στη θέση του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να είναι ο, εκ της διεύρυνσης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Και εκπρόσωπος Τύπου να είναι ο, εκ της διεύρυνσης και αυτός, Στέργιος Καλπάκης. Την απόφαση αυτή την ψήφισαν και οι… γνωστοί και γνωστές “υπονομευτές”.

Μια ημέρα μετά τη νίκη του στις “εσωκομματικές” εκλογές, ο νέος πρόεδρος αποφάσισε, κάτι σαν αφεντικό σε μια ανώνυμη εταιρεία, να ξηλώσει τους δύο της διεύρυνσης (όχι του παλιού και τρισκατάρατου ΣΥΡΙΖΑ), χωρίς μάλιστα να τους πάρει, έστω και ένα, τηλέφωνο για να τους ενημερώσει. Αφεντικό είναι, ότι θέλει κάνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλά, για συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας…Είχε προηγηθεί ο “ενωτικός λόγος”, κάτι περί πρώτου και δεύτερου που είναι πρώτος… Αλλά όπως φώναζαν οι υποστηριχτές του το βράδυ της Κυριακής “Στέφανε άλλαξε τα όλα”, ο νέος πρόεδρος τα αλλάζει χωρίς να διαβουλευτεί με κανέναν, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, χωρίς να το αποφασίσει κανένας και καμία….Αλλά για να επανέλθω στην αρχική μου σκέψη. Ασφαλώς δεν περίμενα καμία “γενναιοδωρία” στα “παράσιτα” και τα “βαρίδια” ή κάποια στοιχειώδη δημοκρατική διαδικασία. Αλλά να αρχίσει το ξήλωμα και το ξεσκόνισμα, όπως είχε πει, από στελέχη της διεύρυνσης, ούτε εγώ δεν το περίμενα. Να πω κι εγώ αυτό που τώρα τελευταία ακούγεται συχνά. Όχι στο όνομά μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.