ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Σκουρλέτης για εκλογή Σ.Κασσελάκη: «Οι αοριστολογίες είναι προοπτική εξαΰλωσης για το μέλλον του χώρου μας»

Ραντεβού στο συνέδριο έδωσε ο Πάνος Σκουρλέτης

Π.Σκουρλέτης για εκλογή Σ.Κασσελάκη: «Οι αοριστολογίες είναι προοπτική εξαΰλωσης για το μέλλον του χώρου μας»

Ο Πάνος Σκουρλέτης σε δηλώσεις του μετά την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, έκανε λόγο για «αοριστολογίες» και φόβους ότι είναι «προοπτική εξαΰλωσης για τον χώρο μας».

Με αφορμή το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε η πρώτη κυβέρνηση μεταπολιτευτικά που αύξησε τα ποσοστά της (σ.σ. στις τελευταίες εκλογές) ο Πάνος Σκουρλέτης σχολίασε: «αν αυτό δεν μας λέει τίποτα αλλά μας λένε οι αοριστολογίες φοβάμαι για το μέλλον του χώρου μας, είνια προοπτική εξαΰλωσης»

Ζήτησε, μάλιστα, «απαντήσεις σε όλα αυτά τα ζητήματα» προσθέτοντας ότι «σε κάθε περίπτωση το συνέδριο δίνει στα δημοκρατικά κόμματα τις συλλογικές απαντήσεις» ενώ υπενθύμισε ότι αυτό δεν έγινε το 2019 όταν και τέθηκε το αν θα έπρεπε να γίνει αυτοκριτική για τα πεπραγμμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019.

«Πρέπει να απαντηθούν όλα» επανέλαβε ο Π.Σκουρλέτης ο οποίος με αφορμή την εικόνα το βράδυ της Κυριακής έξω από την Κουμουνδούρου μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη είπε ότι «άκουγα το σύνθημα άλλαξε τα όλα. Όλα τι; Σημαίνει τη μετάλλαξης; Σημαίνει να μην είναι αριστερό κόμμα; Θέτω ερωτήματα. Δυστυχώς αυτή η προεκλογική αντιπαράθεση είχε έντονα στοιχεία πολωτικά που λειτούργησαν καθοριστικά για το αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ «η ενότητα πάντα πρέπει να επιδιώκεται αλλά έχει πολιτικές προϋποθέσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.