ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Σκουρλέτης: «Λέω ναι στις συμμαχίες αλλά είμαι εντελώς αντίθετος στα περί συγχώνευσης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ»

«Από τότε που δώσαμε στη διεύρυνση του χώρου μας, την προοπτική της εγκατάλειψης της Αριστεράς, άρχισε η συρρίκνωση του ΣΥΡΙΖΑ», είπε

Π.Σκουρλέτης: «Λέω ναι στις συμμαχίες αλλά είμαι εντελώς αντίθετος στα περί συγχώνευσης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ»

Ο Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητών εκλογών δήλωσε ότι λέει «ναι» στη συγκρότηση συμμαχιών μεταξύ Αριστεράς και προοδευτικών δυνάμεων, αλλά καθαρό «όχι» στα περί συγχώνευσής τους.

Ερωτηθείς ο Πάνος Σκουρλέτης για τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Στέφανου Κασσελάκη περί «ένωσης των προοδευτικών δυνάμεων», είπε ότι αυτές οι δυο αναφορές δεν ήταν όλες στο ίδιο μήκος κύματος, πρόσθεσε.

Πιστεύετε ότι η ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη;

  • Ναι (55%, 9.016 Votes)
  • Ίσως ναι (20%, 3.299 Votes)
  • Όχι (20%, 3.169 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 488 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 277 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.249

Loading ... Loading ...

«Αν το ζητούμενο είναι να διαμορφωθούν οι όροι μιας μελλοντικής ένωσης προοδευτικών δυνάμεων, απέναντι στη ΝΔ, αυτό θέλει προϋποθέσεις και όρους, είναι κάτι που δεν πετύχαμε στις προηγούμενες εκλογές».

Ο Πάνος Σκουρλέτης άφησε αιχμές και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούν για «ένωση των προοδευτικών δυνάμεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα ο Πάνος Σκουρλέτης είπε: «Απέναντι σε αυτήν την άποψη είμαι εντελώς αντίθετος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.