ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Τσαπανίδου για υπόθεση Φλώρου: «Περιμένουμε απαντήσεις από Μητσοτάκη και τον “σαχλαμάρα” υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο»!

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της παρακολούθησης του Α/ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ

Π.Τσαπανίδου για υπόθεση Φλώρου: «Περιμένουμε απαντήσεις από Μητσοτάκη και τον “σαχλαμάρα” υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο»!

Νέα ανακοίνωση για την υπόθεση Φλώρου και τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ εξέδωσε σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

Στην ανακοίνωσή της η κα Τσαπανίδου ζητά εκ νέου από τον πρωθυπουργό να τοποθετηθεί για την υπόθεση και ταυτόχρονα υιοθετεί το περιεχόμενο των σχετικών δημοσιευμάτων και τους υποτιθέμενους διαλόγους, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να απαντήσει και ο «σαχλαμάρας» υπουργός κ. Παναγιωτόπουλος, όπως τον αποκάλεσε ο υφιστάμενός του αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κ.Φλώρος!

Υπενθυμίζεται ότι τα σχετικά δημοσιεύματα προκάλεσαν χθες εντονότατη πολιτική αντιπαράθεση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και το ΓΕΕΘΑ να μιλούν σε σε ανακοινώσεις τους για ευθεία υπονόμευση των Ενόπλων Δυνάμεων και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Τσαπανίδου έχει ως εξής:

«Με την απάντηση του ο κ. Φλώρος τελικά δεν διέψευσε την παρακολούθηση του από την ΕΥΠ. Το μόνο που μας είπε είναι ότι οι αποκαλύψεις δε θα αλλοιώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης του με αυτούς που τον παρακολουθούσαν.

Μένει να μάθουμε -ελπίζουμε σύντομα- αν είναι σχέσεις εμπιστοσύνης ή εκβιασμού.

Όμως ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να σιωπά. Ακόμη δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τους Έλληνες:

Διαψεύδει ή όχι τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση του κ. Φλώρου από την ΕΥΠ που έχει υπό την εποπτεία του;

Διαψεύδει ή όχι τις καταγραφές της ΕΥΠ για μαύρο χρήμα;

Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για την εθνική ασφάλεια ή για να τον εκβιάζει για τις αποφάσεις αναφορικά με τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών;

Περιμένουμε επίσης με ενδιαφέρον μια αντίδραση, από τον “σαχλαμάρα” όπως τον αποκαλεί -σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των δημοσιευμάτων- ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλο».​

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.