ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Π.Τσαπανίδου σε Γ.Οικονόμου: «Οι πολίτες κατάλαβαν τι εννοούσα – Εσείς θα το καταλάβετε το βράδυ των εκλογών»

«Εσείς και η προπαγανδιστική σας εκστρατεία κατά του ΣΥΡΙΖΑ θα το καταλάβετε το βράδυ των εκλογών» τόνισε η Τσαπανίδου

Π.Τσαπανίδου σε Γ.Οικονόμου: «Οι πολίτες κατάλαβαν τι εννοούσα – Εσείς θα το καταλάβετε το βράδυ των εκλογών»

Στον Γιάννη Οικονόμου απάντησε η Πόπη Τσαπανίδου για το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου στην παραδοχή της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ «αν χάσουμε θα είναι επειδή θα έχει παραπλανηθεί ο κόσμος».

«Πρώτα από όλα, η θέση αυτή σημαίνει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται τους πολίτες ως πολίτες μειωμένης αντίληψης», σχολίασε, νωρίτερα, ο Γιάννης Οικονόμου την επίμαχη δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου ότι μία ενδεχόμενη ήττα του κόμματός της θα προκύψει από την κυβερνητική προπαγάνδα και την παραπλάνηση των πολιτών. «Θεωρούν ότι οι πολίτες είναι χαζοί και ανόητοι. Ότι κάποιος μπορεί να τους κοροϊδέψει», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αλήθεια τώρα κύριε Οικονόμου;» διερωτάται η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, συμπληρώνοντας: «Οι πολίτες κατάλαβαν πολύ καλά τι εννοούσα». «Εσείς και η προπαγανδιστική σας εκστρατεία κατά του ΣΥΡΙΖΑ θα το καταλάβετε το βράδυ των εκλογών», σημειώνει.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.