ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Περιοδεία Σ.Κασσελάκη στην Αλβανία: Απέφυγε να αναφερθεί στην κράτηση του Φ.Μπελέρη και στην επίσκεψη Ε.Ράμα

Αρκέστηκε στο να εκφράσει την άνευ όρων υποστήριξη στην ελληνική μειονότητα

Περιοδεία Σ.Κασσελάκη στην Αλβανία: Απέφυγε να αναφερθεί στην κράτηση του Φ.Μπελέρη και στην επίσκεψη Ε.Ράμα

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αλβανία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο του μειονοτικού δήμου Δρόπολης Δημήτρη Τόλη και τα μέλη της δημοτικής Αρχής στο δημαρχείο.

Ο κ. Κασσελάκης διαβεβαίωσε τον δήμαρχο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής για την αμέριστη στήριξη του σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

Ακόμα, ζήτησε την ψήφο τους για τους υποψηφίους του κόμματός του στις ευρωεκλογές και πρόσθεσε ότι εξοικειώθηκε με τα προβλήματα των μειονοτήτων στην περιοχή, υπογραμμίζοντας ότι θα σταθεί κοντά στους κατοίκους της.

«Είμαστε εδώ στη Δρόπολη, δίπλα στην ελληνική εθνική μειονότητα για να εκφράσουμε την άνευ όρων υποστήριξή μας. Για εμάς είναι ένα βαθιά εθνικό ζήτημα και είμαι γιος της μειονότητας και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι Έλληνας εκτός Ελλάδας, εξάλλου εδώ μιλάμε για μια μειονοτική κοινότητα που έχει πολλές ανάγκες για πολιτική στήριξη», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Αν και δεν τη συμπεριέλαβε στην ατζέντα της επίσκεψης του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε για τη Χιμάρα:

«Ήθελα να προσθέσω στους συμπατριώτες Έλληνες εδώ στους μειονοτικούς δήμους και στη Χιμάρα ότι δεν θα σας ξεχάσουμε. Η ακρόαση των προβλημάτων και οι περιοδικές επισκέψεις είναι υποχρέωσή μας ως κοινωνία προς εσάς», είπε.

Ωστόσο, δεν είπε το παραμικρό, ούτε για την συνεχιζόμενη κράτηση του Φρέντυ Μπελέρη, ούτε και για την επικείμενη παρουσία του πρωθυπουργού της Αλβανίας Εντι Ράμα, σε προεκλογικού τύπου συγκέντρωση στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων των αλβανικών μέσων ενημέρωσης που ρωτούσαν για την επικείμενη παρουσία του πρωθυπουργού της Αλβανίας στη χώρα μας. Προτίμησε να ευχαριστήσει και να αποχωρήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.