ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πυρά» Π.Πολάκη κατά Π.Σκουρλέτη: «Δεν ανέχομαι άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου»

Ο Πάνος Σκουρλέτης είπε για τον Παύλο Πολάκη ότι προέβαλε «αντιεπιστημονικές απόψεις» την περίοδο της πανδημίας

«Πυρά» Π.Πολάκη κατά Π.Σκουρλέτη: «Δεν ανέχομαι άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου»

«Πυρά» εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης μετά τις αναφορές του Πάνου Σκουρλέτη στο πρόσωπό του το πρωί του Σαββάτου με τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί τον πρώην υπουργό Υγείας των κυβερνήσεων Τσίπρα για «αντιεπιστημονικές απόψεις» τον καιρό της πανδημίας.

Στην ανάρτησή του το μεσημέρι του Σαββάτου ο Παύλος Πολάκης αποκαλεί τον Πάνο Σκουρλέτη «άσχετο» και «ανεπάγγελτο» παραθέτοντας τα τρία χειρουργεία που έκανε τις τελευταίες 10 ημέρες.

«Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτάκη που ασκώ 4 χρόνια τώρα!! Εσύ τι ακριβώς κάνεις;; Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτά!! Μερικοί μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;» συνεχίζει την επίθεσή του προς τον Πάνο Σκουρλέτη ο Παύλος Πολάκης και καταλήγει:

«Θέλουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρώπους της πραγματικής γνώσης και επιστημοσύνης και όχι τους δήθεν και τους τίποτα που «και εμείς θα βάζαμε».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.