ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρ.Σβίγκου για Α.Μ.Ασημακοπούλου: «Έκαναν το ΥΠΕΣ υποκατάστημα της ΝΔ – Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να προστατεύει την Κεραμέως»

Δείτε την ανάρτηση της

Ρ.Σβίγκου για Α.Μ.Ασημακοπούλου: «Έκαναν το ΥΠΕΣ υποκατάστημα της ΝΔ – Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να προστατεύει την Κεραμέως»

Η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ράνια Σβίγκου έριξε τα πυρά της στην κυβέρνηση με αφορμή το θέμα της διαρροής προσωπικών στοιχείων Ελλήνων του εξωτερικού και αξιοποίησή τους από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Ούτε η κ. Κεραμέως μπορεί πλέον να το παίζει ανήξερη και ανεύθυνη ούτε ο κ. Μητσοτάκης να την προστατεύει και να μην την αποπέμπει», σημειώνει η Ράνια Σβίγκου σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολούθως η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζει ότι «έκαναν το ΥΠΕΣ υποκατάστημα της ΝΔ, παραβίασαν κατάφωρα το νόμο. Όσα ψέματα κι αν εφευρίσκουν καθημερινά, οι πολίτες τούς έχουν καταλάβει πια».

Η ανάρτηση της Ράνιας Σβίγκου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την υπόθεση, αναφέροντας πως «όσο και να προσπαθούν όμως να καλύψουν το τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν». Παράλληλα έθεσε εκ νέου το ερώτημα για το «ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο στο κόμμα της ΝΔ;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.