ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σ.Κασσελάκης από το «Γ.Γεννηματάς»: «Η υγεία του Έλληνα πολίτη δεν πρέπει να έχει κομματικό χρώμα»

«Η παλαιοκομματική λογική πρέπει να φύγει από την Ελλάδα»

Σ.Κασσελάκης από το «Γ.Γεννηματάς»: «Η υγεία του Έλληνα πολίτη δεν πρέπει να έχει κομματικό χρώμα»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσοκομείου και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ενώ συνομίλησε με εργαζόμενους και με συγγενείς ασθενών.

Στη συνάντηση με τη διοίκηση συμμετείχε και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Χωρίς αστερίσκους, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, είμαστε με το ΕΣΥ, με τους εργαζόμενους, έτσι ώστε να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας, τις απολαβές που τους αξίζουν και επιτέλους για να στελεχωθεί το ΕΣΥ όπως πρέπει.

Επιτέλους, η κυβέρνηση να κάνει τις προκηρύξεις που χρειάζονται», δήλωσε ο Στ. Κασσελάκης.

«Επίσης, από τον νόμο που συζητάμε τώρα, να βγάλει τον έλεγχο του υπουργού από τη διοίκηση των νοσοκομείων. Η παλαιοκομματική λογική πρέπει να φύγει από την Ελλάδα.

Μιλάμε για την υγεία του Έλληνα πολίτη κι αυτή δεν πρέπει να έχει κομματικό “χρώμα”», υπογράμμισε και κατέληξε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ας αφήσουμε αυτό το ρόλο στο ΑΣΕΠ. Εκεί πρέπει να παίρνονται οι αποφάσεις για τις διοικήσεις. Είμαστε εδώ με όλο το προσωπικό, είμαστε δίπλα τους όπως λέω, και το εννοώ, όχι εκατό τοις εκατό, αλλά χίλια τοις εκατό σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.