ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Σ.Κασσελάκης: «Δεν θέλω να γίνω μακάβριος αλλά κάτι μπορεί να μου συμβεί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε υποστηρικτές του κόμματος πως ένα άτομο δεν πρέπει να είναι η ελπίδα

Σ.Κασσελάκης: «Δεν θέλω να γίνω μακάβριος αλλά κάτι μπορεί να μου συμβεί»

Στο μνημείο του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής προκειμένου να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη εκείνων που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μίλησε με υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε στο Σκοπευτήριο η υποψήφια του κόμματος στις ευρωεκλογές Μέλπω Λεκατσά, παρούσα ήταν η επίσης υποψήφια ευρωβουλευτής, Σοφία Μπεκατώρου καθώς και αρκετοί υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, με τους οποίους συνομίλησε.

Κάποιοι του είπαν ότι είναι η ελπίδα τους και εκείνος απάντησε: «Μην λέτε ότι είμαι η ελπίδα σας. Δεν θέλω να γίνω μακάβριος αλλά ένα άτομο δεν πρέπει ποτέ να είναι η ελπίδα. Κάτι μπορεί να μου συμβεί εντάξει; Το κίνημα συνεχίζεται».

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.