ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σ.Κασσελάκης για επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη: «Είμαστε υπέρ του θετικού διαλόγου Τουρκίας-Ελλάδας»

«Αισθάνθηκα σαν το σπίτι μου« είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Σ.Κασσελάκης για επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη: «Είμαστε υπέρ του θετικού διαλόγου Τουρκίας-Ελλάδας»

Με την ξενάγηση του στη Μεγάλη του Γένους Σχολή ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στην Κωνσταντινούπολη ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας την συγκίνησή που βίωσε κατά την διάρκειά της.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο facebook, δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, αναφέροντας πως φεύγει «γεμάτος από τις αγκαλιές και τη θέρμη των Ελλήνων και των Τούρκων της Κωνσταντινούπολης» και «με την πεποίθηση ότι η ειρήνη είναι κοινό ζητούμενο των δύο λαών».

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην καταγωγή του από την Πόλη.

«Έχω ρίζες στην Πόλη. Ο προπάππους μου και η γιαγιά μου ήταν από εκεί. Άρα αισθάνθηκα συγκινημένος και ”σαν στο σπίτι μου” στην Κωνσταντινούπολη. Ανέφερα χθες την ευγνωμοσύνη μου στον Οικουμενικό Πατριάρχη για την πρόσκλησή του.

Σήμερα, ήρθε να προστεθεί το δέος της ξενάγησης στη Μεγάλη του Γένους Σχολή.Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή μου στην Πόλη για τα Θεοφάνια, είχα συνάντηση με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Τον ευχαρίστησα για τη στήριξη που έχει δώσει στην ελληνορθόδοξη κοινότητα στην Κωνσταντινούπολη, σε πολλά ζητήματα, και κυρίως σε θέματα υποδομών.

Είμαστε, ως αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά, υπέρ του θετικού διαλόγου, της θετικής ατζέντας, μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Φεύγω γεμάτος από τις αγκαλιές και τη θέρμη των Ελλήνων και των Τούρκων της Κωνσταντινούπολης. Με την πεποίθηση ότι η ειρήνη είναι κοινό ζητούμενο των δύο λαών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.