ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σ.Κασσελάκης: «Ο Κ.Μητσοτάκης να διαγράψει τον κ. Συρίγο μετά τον άγαρμπο ανασχηματισμό»

«Ποια ατζέντα προσπαθεί να αλλάξει ο πρωθυπουργός με τον άγαρμπο ανασχηματισμό του;»

Σ.Κασσελάκης: «Ο Κ.Μητσοτάκης να διαγράψει τον κ. Συρίγο μετά τον άγαρμπο ανασχηματισμό»

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει τον Άγγελο Συρίγο από την κοινοβουλευτική μάδα της ΝΔ. 

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης θέτει το ερώτημα «ποια ατζέντα προσπαθεί να αλλάξει ο πρωθυπουργός με τον άγαρμπο ανασχηματισμό του;» παραθέτοντας παλαιότερη δήλωση του Άγγελου Συρίγου για την Συνθήκη της Λωζάνης, αλλά και τα όσα είπε περί «παρωχημένων» διατάξεων, προκαλώντας αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

«2020: “Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι ιερή”. 2024: “Το 97% της Συνθήκης της Λωζάνης δεν έχει αξία”. Τι άλλαξε άραγε σε 4 χρόνια. Ποιος ζητάει την αναθεώρηση της Συνθήκης εδώ και τόσο καιρό; ο Ερντογάν» επισημαίνεi ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στα όσα έλεγε τότε και τώρα ο Άγγελος Συρίγος.

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε σήμερα να ανακατέψει την τράπουλα των στελεχών του, τον καλώ να διαγράψει τον κ. Συρίγο από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Αλλιώς, αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι «λαγός» του» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.