ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Κασσελάκης: «Πέταξαν ξανά έξω από το σπίτι του 82χρονο με αναπηρία – Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκατ.»

Ο 82χρονος βρέθηκε στο δρόμο μέσα στο κρύο

Σ.Κασσελάκης: «Πέταξαν ξανά έξω από το σπίτι του 82χρονο με αναπηρία – Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκατ.»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται με ανάρτησή του στην έξωση του 82χρονου άνδρα από την Χαλκιδική και κάνει επίθεση στη Νέα Δημοκρατία. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που συνοδεύεται από δύο σχετικές φωτογραφίες, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Εδώ θα περάσει τη νύχτα του ο 82χρονος με αναπηρία από τη Χαλκιδική, που τον πέταξαν -ξανά- έξω από το σπίτι του. Στο πρόσωπό του, εδώ και μήνες, καθρεφτίζεται η «κοινωνική πολιτική» ενός κόμματος που χρωστάει 400+ εκατομμύρια ευρώ απέναντι στους οφειλέτες λίγων χιλιάδων ευρώ».

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη η αστυνομία πέταξε από το σπίτι του τον 82χρονο Θεόφιλο Τζοχουνίδη, ο οποίος βρέθηκε στο δρόμο μέσα στο κρύο.

«Δεν έχω πού να πάω και πού να μείνω. Θα περιμένω εδώ έξω» είπε, σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.com, ο ηλικιωμένος άντρας, καθισμένος στο αναπηρικό του αμαξίδιο ακριβώς έξω από την αυλόπορτα του σπιτιού του, στη μέση του δρόμου. Οι χώροι του σπιτιού άδειασαν άρον-άρον και τα προσωπικά αντικείμενα του 82χρονου πετάχτηκαν στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί έπαιρναν σηκωτούς τους γείτονες που αντιδρούσαν στην έξωση του ηλικιωμένου. «Ντροπής πράγματα. Ούτε τα σκυλιά δεν βγάζουν έτσι έξω από το σπίτι τους. Άσε τον άνθρωπο μέσα. Να χτυπήσει; Αν είναι δυνατόν»  φώναζε οργισμένος κάτοικος.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 82χρονου εδώ και μήνες δίνει μάχη να αναστρέψει την απόφαση πλειστηριασμού που οδήγησε το σπίτι του στα χέρια νέου ιδιοκτήτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.