ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Κασσελάκης: «Πρέπει να γίνουν αλλαγές στη λειτουργία του ΑΣΕΠ»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να στηρίξει το ΑΣΕΠ»

Σ.Κασσελάκης: «Πρέπει να γίνουν αλλαγές στη λειτουργία του ΑΣΕΠ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, είχε συνάντηση με το προεδρείο του ΑΣΕΠ, στην έδρα της ανεξάρτητης αρχής, και με την Ομοσπονδία Εργαζομένων .

Σε δηλώσεις του μετά τις συναντήσεις ο Σ.Κασσελάκης δήλωσε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν πολύ σημαντικοί προβληματισμοί για το νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση», προαναγγέλλοντας ότι θα αναλύσει ορισμένους από αυτούς στην ομιλία του το απόγευμα, στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.

«Ως ΣΥΡΙΖΑ, ως αξιωματική αντιπολίτευση θέλουμε να στηρίξουμε το ΑΣΕΠ», τόνισε, προσθέτοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να στελεχωθεί το δημόσιο επαρκώς χωρίς το ίδιο το ΑΣΕΠ να στελεχωθεί». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι η κορυφή του παγόβουνου», είπε, αναφέροντας ότι «πρέπει να γίνουν αλλαγές στη λειτουργία του ΑΣΕΠ ώστε να είναι πιο αποδοτικό, να παραμείνει ανεξάρτητο και να είναι στο κέντρο ενός δημοσίου που θα δουλέψει για όλους τους πολίτες. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.