ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σ.Κούλογλου: «Να οργανωθεί ένα νέο κίνημα ”Δεν Πληρώνω” για τους λογαριασμούς του ρεύματος»

«Βέλη» κατά του ΣΥΡΙΖΑ γιατί «δεν ασχολείται με τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες»

Σ.Κούλογλου: «Να οργανωθεί ένα νέο κίνημα ”Δεν Πληρώνω” για τους λογαριασμούς του ρεύματος»

Υπέρ της οργάνωσης ενός νέου κινήματος «Δεν Πληρώνω» για τους λογαριασμούς του ρεύματος τάχθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

Θυμίζοντας εποχές του 2011 όταν και είχαν εμφανιστεί οι αντιδράσεις απέναντι στο τίμημα των διοδίων και όχι μόνο ο κ. Κούλογλου, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης αναφερόμενος στο παγκόσμιο φαινόμενο της ακρίβειας της ενέργειας είπε πως «πρέπει να οργανωθεί ένα νέο κίνημα Δεν Πληρώνω».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ο κόσμος δέχεται, τρώει κάτι λογαριασμούς στο κεφάλι απίστευτους. Θα έπρεπε να οργανωθεί ένα νέο κίνημα Δεν Πληρώνω, νομικά υποστηριγμένο με δικηγόρους, οι οποίοι να κοιτάξουν ξεχωριστά την κάθε σύμβαση και να υπάρξουν συνολικές προσφυγές, εναντίον των εταιρειών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Κούλογλου είχε ρίξει τα βέλη του κατά του κόμματός του σημειώνοντας πως δεν έχει καταφέρει ακόμη να διαμορφώσει μια εναλλακτική πρόταση. «Μία πρόταση που θα μπορούσε να ξεμπλοκάρει το σύστημα και να δώσει ελπίδα στους ανθρώπους», είπε και συμπλήρωσε πως η κατάσταση αυτή έχει διαμορφωθεί επειδή το κόμμα δεν συζητά τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.