ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» ο Νίκος Κωνσταντόπουλος – «Εδωσε γενναία μάχη και την κέρδισε», λέει η οικογένειά του

Στο πλευρό του πρώην προέδρου του Συνασπισμού η οικογένεια και οι στενοί του συνεργάτες

Στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» ο Νίκος Κωνσταντόπουλος – «Εδωσε γενναία μάχη και την κέρδισε», λέει η οικογένειά του

Μάχη για τη ζωή του δίνει εδώ και 13 ημέρες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Σωτηρία» λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας, η λοίμωξη από κορωνοϊό του προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές, που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία, ενώ υπεβλήθη σε κατεπείγοντα εμβολισμό.

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του αλλά και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη της.

Αναλυτικά, η οικογένεια του Νίκου Κωνσταντόπουλου αναφέρει:

«Στην ΜΕΘ ΠΠ του Νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται τις τελευταίες 13 μέρες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, λόγω λοίμωξης από Κορονοϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό. Ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30-2 Δευτέρα με Παρασκευή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.