ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην Κύπρο θα μεταβεί σήμερα ο Σ.Κασσελάκης – Αύριο η συνάντησή του με τον Ν.Χριστοδουλίδη

Το πρόγραμμα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Κύπρο θα μεταβεί σήμερα ο Σ.Κασσελάκης – Αύριο η συνάντησή του με τον Ν.Χριστοδουλίδη

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα μεταβεί σήμερα το απόγευμα στην Κύπρο, προκειμένου να πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Λευκωσία από τις 3 έως τις 5 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, αύριο Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, θα συναντηθεί με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα επίσκεψης του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Τρίτη 3 Οκτωβρίου

Στις 20:45 άφιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

Από τις 08:30 έως τις 09:00: Κατάθεση στεφάνου στον Τύμβο Μακεδονίτισσας – Αεροσκάφος Norartlas – Mνημείο Μάνας του Αγνοουμένου.

Από τις 09:30 έως τις 10:15: Kατάθεση στεφάνου στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Από τις 10:45 έως τις 11:45: Ακρόαση από τον Πρόεδρο Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, (Προεδρικό Μέγαρο) – Δηλώσεις μετά τη συνάντηση.

Από τις 12:05 έως τις 12:50: Επίσκεψη στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοουμένους.

Από τις 13:15 έως τις 13:45: Συνάντηση με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, (Βουλή Αντιπροσώπων).

Από τις 13:55 έως τις 15:15: Γεύμα με τον γγ του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου.

Από τις 15:30 έως τις 16:00: Συνάντηση με την πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αννίτα Δημητρίου, (πρεσβευτική κατοικία).

Από τις 16:00 έως τις 16:10: Σύντομη ξενάγηση στη Νεκρή Ζώνη από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας.

Από τις 18:00 έως τις 18:30: Συνάντηση με τον πρόεδρο Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ), Νικόλα Παπαδόπουλο, (πρεσβευτική κατοικία).

Από τις 18:30 έως τις 19:00: Συνάντηση με τον πρόεδρο του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών – ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, (πρεσβευτική κατοικία).

Από τις 19:00 έως τις 19:30: Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Δημοκρατικής Παράταξης (ΔΗΠΑ), Μαρίνο Κλεάνθους, (πρεσβευτική κατοικία).

Από τις 19:30 έως τις 20:00: Συνάντηση με τον πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Χαράλαμπο Θεοπέμπτου, (πρεσβευτική κατοικία).

Στις 20:30: Δείπνο παρατιθέμενο από τον πρέσβη της Ελλάδας

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

Στις 08:10: Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Hρωομαρτύρων Καβάζογλου-Μισιαουλή με τον γγ του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου.

Στις 08:40: Aναχώρηση από Αθηένου για Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 10:15: Αναχώρηση για Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.