ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Στο «πλευρό» του Π.Πολάκη ο Π.Παππάς: «Δεν έχω ακούσει κάποια υβριστική δήλωσή του για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ»

Παρά τις επιθέσεις σε Τζουμάκα, Σκουρλέτη, Φίλη, Κούλογλου, Τσακαλώτο και Δρίτσα τις τελευταίες 10 ημέρες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «αθώωσε» τον Παύλο Πολάκη

Στο «πλευρό» του Π.Πολάκη ο Π.Παππάς: «Δεν έχω ακούσει κάποια υβριστική δήλωσή του για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΑ, Πέτρος Παππάς δήλωσε σήμερα ότι «δεν έχει ακούσει από τον Παύλο Πολάκη καμία υβριστική δήλωση προς κάποιον από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν και ασκούν κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη».

«Ο κ. Πολάκης έχει μια θεσμική αντιμετώπιση των πραγμάτων» υποστήριξε ο Π.Παππάς παρά το γεγονός ότι ο Παύλος Πολάκης τις τελευταίες 10 ημέρες έχει επιτεθεί ακόμα και με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά σειρά στον Στέφανο Τζουμάκα, στον Πάνο Σκουρλέτη, στον Νίκο Φίλη, στον Στέλιο Κούλογλου, στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Θοδωρή Δρίτσα.

Ειδικά για τον τελευταίο ο Πέτρος Παππάς «μετέφρασε» την επίθεση Πολάκη ως «έκφραση μιας απογοήτευσης».

«Έχει δικαίωμα στην άποψή του» επέμεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτηση γιατί βγαίνει ο Παύλος Πολάκης και επιτίθεται κάθε φορά που κάποιος εκφράζει μια διαφορετική άποψη για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο ο κ. Παππάς σημείωσε ότι «αυτό που δεν έχει ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή η εσωτερική διαμάχη, δεν ενδιαφέρει τους πολίτες και δεν μας πάει παρακάτω. Αυτό που θα μας πάει παρακάτω είναι αυτό που κάνουμε τις τελευταίες ημέρες να ασκούμε αντιπολίτευση».

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα μετά τον «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πέτρος Παππάς είπε ότι «η πορεία είναι δεδομένη. Αν κάποις δεν θέλει να προχωρήσει μπροστά είναι επιλογή του. Όταν κάποιος λέει ότι αμφισβητεί τον πρόεδρο, πώς αντέχει να είναι στο ίδιο κόμμα; Δεν αντέχει στη λογική αυτό. Ο κόσμος έχει κουραστεί δεν αντέχει την αυτοαναφορικότητα ορισμένων στον ΣΥΡΙΖΑ».

Κατά τον ίδιο «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσει ενωμένος στη βάση και ελπίζω και σε επίπεδο στελεχών. Αν κάποιος δεν μπορεί δεν ακολουθεί, θέτει τον εαυτό του εκτός φαντάζομαι. Πιστεύω ότι θα είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις που τίθενται εκ των πραγμάτων στο περιθώριο. Θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία θα καταλάβει ότι είναι προς όφελος του ΣΥΡΙΖΑ η ενότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν αποφασίσουμε η πλειοψηφία ότι δεν υπάρχει χώρος για παραφωνίες αλλά αυτό για το οποίο μας έχει τάξει ο λαός για μια δομική αντιπολίτευση νομίζω ότι έτσι θα προχωρήσουμε, είμαι αισιόδοξος η ζωή θα δώσει τη λύση» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.