ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Κασσελάκης: «Παίρνω πίσω τις διαγραφές αν πειθαρχήσετε και σιωπήσετε»

Ο Ε.Τσακαλώτος ζήτησε από τον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να επανέλθουν στο κόμμα οι Δ.Βίτσας, Π.Σκουρλέτης και Ν.Φίλης

Σ.Κασσελάκης: «Παίρνω πίσω τις διαγραφές αν πειθαρχήσετε και σιωπήσετε»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και του αποκάλυψε ότι αν πειθαρχήσουν οι «αντάρτες» του κόμματος θα πάρει πίσω τις διαγραφές. 

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση πριν τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον απόηχο της συνέντευξης που παραχώρησε ο κ. Τσακαλώτος το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει πίσω τις διαγραφές των κκ. Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη.

«Του εξήγησα, όμως, ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, για τα σχέδια που έχει, για τα σχέδια που έχω, δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα, όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές», δήλωσε μετά το τετ-α-τετ ο κ. Τσακαλώτος, μιλώντας για συνάντηση σε καλό κλίμα, με τον Σ.Κασσελάκη να φέρεται να του είπε ότι θα πάρει πίσω τις διαγραφές, αν πειθαρχήσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι στιγμής του ασκούν σφοδρή κριτική.

Πιο αναλυτικά, η δήλωση Τσακαλώτου έχει ως εξής:

«Είχαμε μια συνάντηση σε καλό κλίμα. Του εξήγησα, όμως, ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, για τα σχέδια που έχει, για τα σχέδια που έχω, δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα, όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές. Με άκουσε με θετικό τρόπο, θα δούμε τι θα κάνει κι αν θα το λύσει αυτό. Θα είμαστε σε καλύτερη θέση για να συζητήσουμε και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο πιθανό η όχι είναι η ενότητα. Εγώ του ζήτησα να τις πάρει πίσω ή να λύσει το θέμα και είπε θα το μεριμνήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαντώντας,  ο κ. Κασσελάκης είπε: «Θέλω πειθαρχία. Θέλω τα στελέχη στις δημόσιες παρεμβάσεις τους να είναι προσεχτικά και όποιες διαφωνίες έχουν να τις λένε στα όργανα, σύμφωνα με το καταστατικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.