ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Στις 19:00 έχει προγραμματιστεί η ομιλία της Ο.Γεροβασίλη

Χθες η Ο.Γεροβασίλη είχε μπαράζ ραντεβού στη Βουλή

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Στις 19:00 έχει προγραμματιστεί η ομιλία της Ο.Γεροβασίλη

Η ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 όπως προαναγγέλλει με ανάρτησης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Όλγα Γεροβασίλη, πρώην υπουργός και άλλοτε δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα θα ανοίξει τα χαρτιά της και θα βάλει το πλαίσιο της σύγκρουσης έχοντας από κάτω τον σκληρό πυρήνα των οργανωμένων μελών του κόμματος, τη στιγμή που στελέχη συγκεντρώνουν υπογραφές για αναβολή των εκλογών για πρόεδρο με τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει «όχι» και να τονίζει «λυπάμαι δεν μπορώ. Δεν μπορώ να γίνω Ιφιγένεια».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης αφού ο Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε το γάντι Τσίπρα και δήλωσε έτοιμος για τετραπλές εκλογές, προέδρου και κομματικών οργάνων, λέγοντας «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», σε ουδέτερο χώρο συνεδρίασαν 8 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που σύμφωνα με πληροφορίες… έδειξαν Όλγα Γεροβασίλη για υποψήφια αντίπαλο.

Στη σύσκεψη παρόντες ήταν οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Παππάς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης, Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά και οι γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγγου και Γιώργος Βασιλειάδης.

Από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, οι περισσότεροι κατέληξαν στην Όλγα Γεροβασίλη ως την υποψηφιότητα που σε αυτή τη φάση μπορεί να επαναφέρει το κόμμα στην πολιτική και να αποτελέσει την πιο αξιόπιστη πρόταση ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών. Αμέσως την κάλεσαν στο τηλέφωνο και της ζήτησαν να μπει και εκείνη στη σύσκεψη. Η κυρία Γεροβασίλη φέρεται να αποδέχθηκε την πρόκληση-πρόσκληση.

Χθες η Όλγα Γεροβασίλη είχε μπαράζ ραντεβού στη Βουλή. Στο γραφείο της συναντήθηκε με τον Διονύση Τεμπονέρα ο οποίος λίγο αργότερα από το βήμα του Συνεδρίου δήλωνε ότι θα παραμερίσει «για το κοινό καλό», τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση Κασσελάκη λίγο πριν την ομιλία της Γεροβασίλη

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Κασσελάκης λίγες ώρες πριν από την ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη εξαπέλυσε νέα επίθεση και με ανάρτησή του στο instagram επαναφέρει, όπως είπε και στην ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος τα περί υπονομευτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες που ανέβασε γράφει χαρακτηριστικά ένα απόσπασμα από την ομιλία του.
«Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς.
Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε «ουρανοκατέβατο», όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα.
Η κοινωνία με έφερε εμένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.