ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

ΣΥΡΙΖΑ για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ούτε μία λέξη αυτοκριτικής»

«Σοκαριστικό πως σε μία συνέντευξη κατάφερε να πει τόσα μαζεμένα ψέματα» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση

ΣΥΡΙΖΑ για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ούτε μία λέξη αυτοκριτικής»

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χαρακτηρίζει «πραγματικά σοκαριστικό» το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κατάφερε να πει τόσα ψέματα σε μία συνέντευξη», επισημαίνοντας ότι ο αρχηγός της ΝΔ δεν εξέφρασε καμία αυτοκριτική για τα προβλήματα που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Σύμφωνα με το κόμμα, ο Μητσοτάκης απέφυγε να σχολιάσει τον υψηλό πληθωρισμό και την ακρίβεια, όπου η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρώπη, και αντ’ αυτού προέβη σε κενολογία για «λεφτόδεντρα».

Επιπλέον, τον κατηγορεί ότι δεν αναφέρθηκε στα αυξανόμενα περιστατικά βίας και εγκληματικότητας, ενώ παραποίησε τα γεγονότα και εξαπέλυσε ειρωνείες για την πτώση της χώρας σε θέματα δικαιωμάτων και ελευθερίας του Τύπου.

Το κόμμα επικρίνει επίσης τη στάση του Μητσοτάκη απέναντι στην εξωτερική πολιτική, λέγοντας ότι δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα και πως η μόνη του αντίδραση στη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί από την τουρκική κυβέρνηση θα είναι να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του στον Τούρκο πρόεδρο.

Αναφέρει επίσης ότι ο Μητσοτάκης δεν συμφωνεί με την προεκλογική εκδήλωση του πρωθυπουργού της Αλβανίας στην Αθήνα, αλλά δεν πρόκειται να πράξει τίποτα γι’ αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνει ότι ο Μητσοτάκης έθεσε τον πήχη του κόμματός του στις Ευρωεκλογές στο 33%, λόγω της υποχώρησης των ποσοστών του, και καταλήγει λέγοντας ότι οι πολίτες δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από αυτή την «θλιβερή κατάσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.