ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΣΥΡΙΖΑ για Οικονόμου: «Ο Κ.Μητσοτάκης συμφωνεί με τον γυρολόγο βουλευτή του ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ;»

«Ο Βασίλης Οικονόμου με το πρωινό διακαναλικό παραλήρημά του απλά τα έκανε χειρότερα»

ΣΥΡΙΖΑ για Οικονόμου: «Ο Κ.Μητσοτάκης συμφωνεί με τον γυρολόγο βουλευτή του ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «ο κ. Βασίλης Οικονόμου με το πρωινό διακαναλικό παραλήρημά του απλά τα έκανε χειρότερα».

«Αφού επιτέθηκε χθες χυδαία στους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τη ρήτρα Μητσοτάκη που ξεπερνά το μισθό ή τη σύνταξή τους και κινδυνεύουν με αποκοπή ρεύματος, λέγοντας ότι “έχουν γαλουχηθεί στο τσάμπα και τώρα πρέπει να πληρώσουν”, τώρα του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Το ερώτημα λοιπόν παραμένει για τον κ. Μητσοτάκη που κρύβεται: Συμφωνεί με τον γυρολόγο βουλευτή του ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ;».

Ο Βασίλης Οικονόμου αναφέρθηκε το πρωί στις αντιδράσεις για τη δήλωσή του περί τζαμπατζήδων σε συζήτηση για τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για δολοφονία χαρακτήρων, μονταζιέρα και προβοκάτσια. «Όλος ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ, τα ‘’τρολ’’ του ΣΥΡΙΖΑ από χθες το πρωί με έχουν πεθάνει», «είπα κάτι πολύ απλό αλλά η μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ και η ‘’καλή’’ εφημερίδα ‘’Αυγή’’ που το ξεκίνησε, πήρε την πρώτη πρόταση και άφησε όλα τα υπόλοιπα. Το κείμενο έχει απομαγνητοφωνηθεί βέβαια, μπορεί να το δει ο κόσμος το βίντεο, γιατί το ανέβασα όλο, γιατί ούτε και προβοκάτσια δεν ξέρουν να στήσουν», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.