ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα προς την Τουρκία, τις προϋποθέσεις για τον παραγωγικό διάλογο»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα προς την Τουρκία, τις προϋποθέσεις για τον παραγωγικό διάλογο»

Σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις του Τούρκου πρόεδρου Ρ.Τ.Ερντογάν, στην κατεχόμενη Λευκωσία, τονίζει πως η «η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να στείλει τα απαραίτητα μηνύματα προς την Άγκυρα», ενώ αναφέρεται και στην απόφαση να μην δοθεί άδεια στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για να λειτουργήσει στην Παναγία Σουμελά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να στείλει τα απαραίτητα μηνύματα προς την Άγκυρα ύστερα από τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου στην κατεχόμενη Λευκωσία, αλλά και την απόφαση να μην δοθεί άδεια στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για να λειτουργήσει στην Παναγία Σουμελά, όπως δόθηκε πέρυσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δύο αυτές εξελίξεις είναι εξαιρετικά αρνητικές στην κρίσιμη σημερινή συγκυρία που επιβάλλει καλή πίστη για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Γι αυτό η κυβέρνηση πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα προς την Τουρκία, τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τον παραγωγικό διάλογο στη βάση του διεθνούς δικαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.