ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΣΥΡΙΖΑ: «Κλειδώνει» σήμερα η υποψηφιότητα Τσακαλώτου για την προεδρία του κόμματος

Αναμένεται και η ανακοίνωση του Νίκου Παππά

ΣΥΡΙΖΑ: «Κλειδώνει» σήμερα η υποψηφιότητα Τσακαλώτου για την προεδρία του κόμματος

Μετά την Έφη Αχτσιόγλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα είναι το δεύτερο πρόσωπο που θα θέσει επίσημα υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα σήμερα στο Impact Hub στο Ψυρρή.

Δίπλα του θα βρίσκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από διάφορες πλευρές του κόμματος και όχι μόνο από την πλευρά της Ομπρέλας, από την οποία προέρχεται ο κύριος Τσακαλώτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών θα περιλαμβάνονται οι Γιώργος Σταθάκης, Χάρης Μαμουλάκης, Ανδρέας Ξανθός, Ειρήνη Αγαθοπουλου και αρκετοί άλλοι.

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο και κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να ανακοινώσει τη συμμετοχή του στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα και ο στενός συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού, Νίκος Παππάς.

Άγνωστο παραμένει το τi θα πράξει μέχρι στιγμής ο Παύλος Πολάκης που φέρεται να θέλει κι αυτός να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας δεν φέρεται διατεθειμένος να παρέμβει ανοιχτά στις διαδικασίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.