ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα γραμματέας η Ράνια Σβίγκου – Αναπληρωτής ο Γιώργος Βασιλειάδης

Συγκέντρωσαν ποσοστό 77%

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα γραμματέας η Ράνια Σβίγκου – Αναπληρωτής ο Γιώργος Βασιλειάδης

Νέα γραμματέας η Ράνια Σβίγκου και αναπληρωτής ο Γιώργος Βασιλειάδης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σαρώνοντας καθώς συγκέντρωσαν ποσοστό 77%.

Με την καταμέτρηση για την εκλογή Γραμματέα και αναπληρωτή Γραμματέα, καθώς επίσης και για τη νέα Πολιτική Γραμματεία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μετά την εναρκτήρια ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και τις τοποθετήσεις του απερχόμενου Γραμματέα Δημήτρη Τζανακόπουλου, καθώς και της Ράνιας Σβίγκου και Γιώργου Βασιλειάδη, που αποτελούν την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση της Γραμματέα και του αναπληρωτή Γραμματέα, η συνεδρίαση συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Η νέα Πολιτική Γραμματεία θα αριθμεί συνολικά 41 μέλη, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ex officio ο πρόεδρος, ο γραμματέας και ο αναπληρωτής γραμματέας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της κλειστής συνεδρίασης ο Αλέξης Τσίπρας, αφού είχαν προηγηθεί ορισμένες τοποθετήσεις, έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας ότι κανένας δεν είναι ο «αυθεντικός εκφραστής» των 172.000 μελών και πως αυτούς τους εκπροσωπούν «ο καθένας και η καθεμιά από εμάς», ενώ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι ο εκφραστής των απόψεων και των προτάσεων του είναι μόνο ο ίδιος. Σημείωσε δε ότι η πρότασή του είναι συνθετική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.