ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φώτης Κουβέλης πρόεδρος της ΚΕΦΕ για τις προκριματικές εκλογές του κόμματος

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 14 Απριλίου τόσο ηλεκτρονικά όσο και με κάλπες

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φώτης Κουβέλης πρόεδρος της ΚΕΦΕ για τις προκριματικές εκλογές του κόμματος

Ο Φώτης Κουβέλης, πρώην υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προεδρεύει της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής στις προκριματικές εκλογές του κόμματος για την ανάδειξη του ευρωψηφοδελτίου του.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 14 Απριλίου τόσο ηλεκτρονικά όσο και με κάλπες, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης θα ψηφίσει ηλεκτρονικά, καθώς εκείνη τη μέρα θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη προκειμένου να παρακολουθήσει την παρέλαση για την 25η Μαρτίου και να συναντήσει φορείς της ομογένειας.

Στελέχη της Κουμουνδούρου αισιοδοξούν ότι η συμμετοχή θα είναι ικανοποιητική, ενώ η πλατφόρμα για όσους και όσες επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά, κλείνει αύριο 5 Απριλίου.

Οι υποψήφιοι που θα επιλέξει ο Σ.Κασσελάκης

Στις προκριματικές εκλογές θα υπάρχουν 203 υποψήφιοι για 35 θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης θα επιλέξει 5 υποψηφίους που μπορεί να έχουν ήδη κατέλθει υποψήφιοι στις προκριματικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου σε μεγάλη εκδήλωση που θα διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.