ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ σε Κ.Μητσοτάκη: «Θα γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ – Τώρα το πάρτι φτάνει στο τέλος»

«Θα κάνει και θα πει αθλιότητες που κάθε προηγούμενος πρόεδρος της ΝΔ θα ντρεπόταν»

ΣΥΡΙΖΑ σε Κ.Μητσοτάκη: «Θα γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ – Τώρα το πάρτι φτάνει στο τέλος»

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση δηλώνοντας πως ο «κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά πως το πάρτι έφτασε στο τέλος του. Και τώρα στο τέλος θα γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ. Θα κάνει και θα πει αθλιότητες που κάθε προηγούμενος πρόεδρος της ΝΔ θα ντρεπόταν».

Ο ΣΥΡΙΖΑ βάλει και κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου: «O κ. Οικονόμου από το βήμα της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας αμφισβητεί τη δημοκρατική ομαλότητα της μεταπολίτευσης και τον κατηγόρησε για τραμπισμό».

Υπενθυμίζεται ότι πρν από λίγες ώρες ο Γιάννης Οικονόμου είχε δηλώσει τα εξής για τον Αλέξη Τσίπρα: «Όπως φαίνεται, στον βούρκο σκοπεύει να πορευτεί το επόμενο διάστημα. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στην πολιτική ευτέλεια και την εξαχρείωση. Εγγυούμαστε όμως ότι δεν θα αφήσουμε τον “τραμπισμό αλά γκρέκα” ούτε να πλήξει τη δημοκρατία μας, ούτε να βλάψει την κοινωνία και την Πατρίδα μας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σήμερα ο κ. Οικονόμου από το βήμα της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας αμφισβητεί τη δημοκρατική ομαλότητα της μεταπολίτευσης και τον κατηγόρησε για τραμπισμό.

Για να απαντήσουμε θα μπορούσαμε απλά να θυμηθούμε τα πάρε δώσε στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη, πριν και μετά τις Πρέσπες.

Θα μπορούσαμε να θυμηθούμε την άλωση Μητσοτάκη σε δημόσιους φορείς και ανεξάρτητες αρχές, όπου έχει βάλει τον κάθε αμφιβόλου ποιότητας κολλητό του για να του κάνει τις δουλειές.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την πρόσφατη διαγραφή του Προέδρου της ΕΡΤ από την ΕΣΗΕΑ, που ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης από διευθυντή του τον έβαλε στη θέση αυτή για να εξευτελίζει τη δημόσια τηλεόραση και την ελευθερία του Τύπου.

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα ήταν αρκετό για να απαντήσει σε αυτή την αθλιότητα.

Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά πως το πάρτι έφτασε στο τέλος του. Και τώρα στο τέλος θα γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ. Θα κάνει και θα πει αθλιότητες που κάθε προηγούμενος πρόεδρος της ΝΔ θα ντρεπόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ακριβώς, δηλαδή, έκανε ο Τραμπ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.