ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΣΥΡΙΖΑ: Συμφώνησαν σε ένα debate οι υποψήφιοι

Όλα δείχνουν ότι το «μπλόκο» του Ε.Τσακαλώτου για το άνοιγμα της διαδικασίας εκλογής προέδρου σε φίλους εγκρίνεται

ΣΥΡΙΖΑ: Συμφώνησαν σε ένα debate οι υποψήφιοι

Στη διεξαγωγή εντός debate πριν τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να συμφώνησαν οι τέσσερις υποψήφιοι κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στην Κουμουνδούρου.

Η Έφη Αχτσιόγλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Παππάς και ο Στέφανος Τζουμάκας συμφώνησαν πως το μεγάλο στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων ψηφοφόρων στη διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε το ντιμπέιτ να διεξαχθεί μετά το διαρκές συνέδριο του κόμματος, στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, απορρίφθηκε από τους Έφη Αχτσιόγλου και Ευκλείδη Τσακαλώτο η πρόταση του Νίκου Παππά για διεξαγωγή δύο τηλεμαχιών.

Παράλληλα φαίνεται ότι στην παρούσα φάση το «μπλόκο» του κ. Τσακαλώτου για το άνοιγμα της διαδικασίας εκλογής προέδρου σε φίλους εγκρίνεται. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προχωρήσει σε καταστατική αλλαγή, κάτι που μπορεί να γίνει όμως στο διαρκές συνέδριο του κόμματος στις 3 Σεπτεμβρίου, τόνισε η πλευρά του Νίκου Παππά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εφημερίδα Αυγή θα αναλάβει όπως φαίνεται με ειδικές ενότητες για τις εκλογές, να προωθήσει τις εμφανίσεις των υποψηφίων προέδρων, ενώ θα υλοποιηθεί και η δημιουργία σποτ προκειμένου να διαφημιστεί η διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.