ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Την παραίτηση του Κ.Μητσοτάκη ζητάει ο Ε.Τσακαλώτος – «Έχω να του προτείνω παραλίες να πάει το καλοκαίρι»

«Αν θέλει να δίνει τέτοιες συμβουλές ας παραιτηθεί, να αναλάβουμε εμείς»

Την παραίτηση του Κ.Μητσοτάκη ζητάει ο Ε.Τσακαλώτος – «Έχω να του προτείνω παραλίες να πάει το καλοκαίρι»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, θέτει θέμα παραίτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, έπειτα από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού σε συνάντηση με νέους στο πλαίσιο του 12ου Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τονίζει ότι «το να συνεχίζει όμως ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και του πληθωρισμού την τοποθέτησή του λέγοντας ότι “σημασία δεν έχει ποσά λεφτά βγάζεις να δούμε την ζωή μας πιο ολιστικά” είναι εξοργιστικό».

«Αν θέλει να δίνει τέτοιες συμβουλές ας παραιτηθεί να αναλάβουμε εμείς που μας ενδιαφέρει να αυξήσουμε τους μισθούς των ανθρώπων και έχω να του προτείνω διάφορες παραλίες για να πάει να φιλοσοφήσει το καλοκαίρι. Ίσως σε κάποιες από αυτές να μην έχει πάει ήδη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου:

«Το να λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι “στην Ελλάδα έχουμε οικογένεια και φίλους που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη” είναι προκλητικό. Αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη πως φαντάζεται την «φιλελεύθερη» κοινωνία: Δεν χρειάζεται κοινωνικό κράτος, δεν υπάρχει η έννοια του κοινωνικού μισθού, δεν υπάρχει ανάγκη αντιμετώπισης των ανισοτήτων, δεν υπάρχει προθυμία να γίνει μια κατανομή των κινδύνων στην κοινωνία.

Σαν να έχει κολλήσει σε μια ταινία του 1960 με ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος και μοναδικό επίκεντρο την οικογένεια και τους φίλους. Είναι ένα όραμα που δεν είναι ούτε σύγχρονο ούτε δίκαιο. Απλά αποκρουστικό.

Το να συνεχίζει όμως ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και του πληθωρισμού την τοποθέτησή του λέγοντας ότι «σημασία δεν έχει ποσά λεφτά βγάζεις να δούμε την ζωή μας πιο ολιστικά» είναι εξοργιστικό.

Αν θέλει να δίνει τέτοιες συμβουλές ας παραιτηθεί, να αναλάβουμε εμείς που μας ενδιαφέρει να αυξήσουμε τους μισθούς των ανθρώπων και έχω να του προτείνω διάφορες παραλίες για να πάει να φιλοσοφήσει το καλοκαίρι. Ίσως σε κάποιες από αυτές να μην έχει πάει ήδη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.