ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Β.Κεχαγιά: «Περιμένουμε από τον Κ.Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του και να αποπέμψει τον Δ.Κυριαζίδη»

«Το Μέγαρο Μαξίμου επτά ολόκληρες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αρθρώσει λέξη»

Β.Κεχαγιά: «Περιμένουμε από τον Κ.Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του και να αποπέμψει τον Δ.Κυριαζίδη»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά με ανάρτησή της στο «Χ», ζητά την αποπομπή του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, μετά το σχόλιό του για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Παράλληλα, η κ.Κεχαγιά δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εθεάθη σήμερα Σάββατο (13/4) στην παραλία Μαράθι στα Χανιά.

mitsotakis-mareva-marathi-8_1_1ab0f.jpg

«Το Μέγαρο Μαξίμου επτά ολόκληρες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για το παραληρηματικό και χυδαίο σχόλιο του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη, δεν έχει αρθρώσει λέξη. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του στο Μαράθι και να τον αποπέμψει», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δ.Κυριαζίδης: Το σχόλιό του για τον Σ.Κασσελάκη

Ειδικότερα, ο βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης είπε σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον σταθμό STAR Βορείου Ελλάδος το εξής: «Το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πώς να… πρόεδρο ο, η, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα».

Πάντως, στην επισήμανση της δημοσιογράφου «ας είμαστε στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου», ο Δημήτρης Κυριαζίδης είπε: «Απόλυτα, απόλυτα, οφείλουμε να σεβαζόμαστε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.