ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Χ.Σπίρτζης: «Αν ήταν συνυποψήφιοι για έναν νέο φορέα Α.Τσίπρας και Σ.Κασσελάκης θα επέλεγα τον Αλέξη»

«Θα επιλέξω έναν άνθρωπο που ρίχνει το βάρος του στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία» είπε

Χ.Σπίρτζης: «Αν ήταν συνυποψήφιοι για έναν νέο φορέα Α.Τσίπρας και Σ.Κασσελάκης θα επέλεγα τον Αλέξη»

Ο Χρήστος Σπίρτζης διατύπωσε σήμερα την εκτίμηση ότι ούτε ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν μπορεί να τον ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση», ούτε το ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη «δεν μπορεί να είναι εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης».

Ο πρώην υπουργός απάντησε, μάλιστα, ότι αν ήταν συνυποψήφιοι για έναν νέο φορέα Αλέξης Τσίπρας και Στέφανος Κασσελάκης «προφανώς θα επέλεγα Τσίπρα. Θα επιλέξω έναν άνθρωπο που ρίχνει το βάρος του στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία».

«Κατά τη γνώμη μου και ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη και το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη έχουν απορριφθεί ως εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση γιατί απέτυχε και η επικοινωνιακή τακτική που είχε και ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία» είπε ο Χ.Σπίρτζης στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ίδιο στη συζήτηση για τον νέο φορέα «προέχει η ομάδα αλλά όχι το πρόσωπο. Τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να μην έχουμε ούτε ηγετική ομάδα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ».

«Η κοινωνία απέρριψε την πολιτική επικοινωνιακού τύπου που εγκαινίασε ο Μητσοτάκης. Αυτό έφερε ένα αποτέλεσμα να έχουμε 60% αποχή» πρόσθεσε ο Χ.Σπίρτζης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, δε, ο πρώην υπουργός εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι δεν έχουν συνεδριάσει τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές: «Απορώ με τους συντρόφους που ανέχονται να μην έχει συνεδριάσει ΚΟ και Πολιτική Γραμματεία για το τι δεν πήγε καλά στις ευρωεκλογές και πήραμε 14,9%».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.