ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χ.Σπίρτζης για Σ.Κασσελάκη: «Όταν εμείς πλακωνόμασταν για τα μέλη εκείνος συζητούσε να γίνει υπουργός Μητσοτάκη»

Ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Χ.Σπίρτζης για Σ.Κασσελάκη: «Όταν εμείς πλακωνόμασταν για τα μέλη εκείνος συζητούσε να γίνει υπουργός Μητσοτάκη»

Ο Χρήστος Σπίρτζης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, στον απόηχο της χθεσινής σύγκρουσης στην Πολιτική Γραμματεία.

Παράλληλα σε λίγες ώρες ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, της κρίσιμης συνεδρίασης του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός έχοντας μαζί του αρκετά μέλη του οργάνου όπως Τρύφωνας Αλεξιάδης χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα κατά του προέδρου του κόμματος και της στάσης που κρατάει απέναντι στα στελέχη κατηγορώντας τα ότι αρνούνται την γνώμη των μελών.

«Όταν εμείς πλακωνόμασταν για να αποφασίζουν τα μέλη, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλούσε με τον Μητσοτάκη για να γίνει Υπουργός», φέρεται να είπε ο Χρήστος Σπίρτζης, ρίχνοντας ένα δυνατό «καρφί» προς την πλευρά του προέδρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Σπιρτζης δεν έμεινε εκεί αλλά κλιμάκωσε λέγοντας πως αν ψάχνει άλλοθι ο Στέφανος Κασσελάκης, για το οργανωτικό χάος και τη δημοσκοπική κατάρρευση του κόμματος σε μονοψήφιο, είναι ο μοναδικός που ευθύνεται. «Ας συνεχίσει να προκαλεί εσωστρέφεια», τόνισε στη συνέχεια.

Το ενδιαφέρον στη συζήτηση με τους δυο γραμματείς του κόμματος ήταν ότι φάνηκε να μην είχαν καμία γνώση για το ερωτηματολόγιο που έβγαλε στην κομματική πλατφόρμα ο κ. Κασσελάκης.

«Μετά την ενημέρωση που μας έκανε ο Γιώργος Βασιλειάδης, είναι προφανές ότι δεν ήταν ενήμερος για την ανάρτηση του ερωτηματολογίου -παρότι είναι ο ίδιος υπεύθυνος- γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο ο πρόεδρος απαξιώνει τους πάντες και λειτουργεί παντελώς μόνος του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.