ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

X.Σπίρτζης: «Να χαλάσουμε τα σχέδια όσων θέλουν να πέσουμε κι άλλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές»

«Υπάρχουν σκοπιμότητες» ανέφερε μεταξύ άλλων

X.Σπίρτζης: «Να χαλάσουμε τα σχέδια όσων θέλουν να πέσουμε κι άλλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές»

Μιλώντας κατά εισήγηση στη συνεδρίαση της  Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε πως υπάρχει το «σχέδιο των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ να δείξουν ότι το κόμμα της αξιωματικής θα υποχωρήσει περαιτέρω στις αυτοδιοικητικές εκλογές ώστε να πάψει  να θεωρείται ο  ισχυρός πόλος της προοδευτικής παράταξης».

Ο πρώην υπουργός  είπε επίσης ότι αυτά τα σχέδια θα πρέπει να ανατραπούν, ενώ επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι  υπάρχουν νέα δεδομένα «με την αλλαγή στάσης άλλων δυνάμεων με τις οποίες υπήρχε συνεννόηση για συνεργασία στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει για αυτόνομη κάθοδο του ΠΑΣΟΚ στις Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους.

«Υπάρχουν σκοπιμότητες ώστε το βράδυ των εκλογών, να φανεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα έχει υποχωρήσει περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά  ο κ. Σπίρτζης, ενώ παραδέχθηκε πως υπάρχει προβληματισμός σε κάποιους ανθρώπους για το αν θα είναι υποψήφιοι – όπως ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Σπίρτζης ζήτησε να συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι στην επιτροπή υποψηφιοτήτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.