ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Τέλλογλου: Κατέθεσε στον Εισαγγελέα Α.Π. Π.Ντογιάκο για υποκλοπές – Εμπλέκει και την κυβέρνηση Σαμαρά! (upd)

Ο αρεοπαγίτης Εισαγγελέας ερευνά «Πώς διέρρευσαν οι υποκλοπές της ΕΥΠ»!

Τ.Τέλλογλου: Κατέθεσε στον Εισαγγελέα Α.Π. Π.Ντογιάκο για υποκλοπές – Εμπλέκει και την κυβέρνηση Σαμαρά! (upd)

Ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, κατέθεσε σήμερα Πέμπτη 11 Αυγούστου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, «Πώς διέρρευσαν οι υποκλοπές της ΕΥΠ» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη!

«Οι ελληνικές υπηρεσίες προσπαθούν να αγοράσουν αυτά τα λογισμικά από το 2013 και το 2015, (σ.σ.: κυβέρνηση Σαμαρά) έγινε μεγάλη διαρροή στο WikiLeaks της ιταλικής εταιρείας Hacking Team, που αφορούσε όλες τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης από τo 2013 ως to 2015. Άρα μιλάμε για κάτι που δεν είναι σημερινό».

Σχολιάζοντας τις υποκλοπές Κουκάκη – Ανδρουλάκη ο κ. Τέλλογλου έκανε λόγο για «συνδυασμό νόμιμης συνακρόσασης και εισαγωγής παράνομου λογισμικού», ενώ για τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις παρακολουθήσεις αυτές, τόνισε πως «αυτά προκύπτουν από τις εταιρείες, καθώς είναι γνωστό ποιοι τις εκπροσωπούν στην Ελλάδα, όπως είναι γνωστό ότι μεταξύ των κυπριακών εταιρειών που παίζουν ρόλο στην προμήθεια της ελληνικής αστυνομίας υπάρχουν σχέσεις των μετόχων».

«Οι ελληνικές υπηρεσίες έχει αποδειχθεί ότι προσπαθούν να αγοράσουν αυτά τα λογισμικά από το 2013. Δεν ξέρω γιατί δεν αγοράστηκαν. Δεν ήταν από την αρχή επιλογή να αγοραστεί το Predator, αλλά το Pegasus που είναι ακριβότερο και δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες ανίχνευσης αλλά εκ των υστέρων αφού έγινε ζημιά» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζεται πως έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του κ. Ντογιάκου, στις 16 Αυγούστου 2022, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.