ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τη Δευτέρα 17/10 τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό

«Το έργο προηγείται του χρονοδιαγράμματος»

Τη Δευτέρα 17/10 τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό

Τη Δευτέρα 17/10 αναμένεται να γίνουν τα επίσημα εγκαίνια στο Ελληνικό, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η Ελλάδα πραγματικά σήμερα είναι μια διαφορετική χώρα όχι μόνο σε επίπεδο διακυβέρνησης, αλλά έχει συμβεί και μία ουσιαστική μεταβολή στην ουσία της ελληνικής κοινωνίας. Και φέρνω πάντα ως παράδειγμα την επένδυση στο Ελληνικό. Τη Δευτέρα είναι τα επίσημα εγκαίνια του έργου, το οποίο πηγαίνει πάρα πολύ καλά, προηγείται του χρονοδιαγράμματος, έχουν πουληθεί όλα τα ακίνητα της πρώτης φάσης και δεν έχει καθόλου εκκρεμότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α.Γεωργιάδης σε γεύμα εργασίας χθες, Τρίτη 11 Οκτωβρίου, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εκτιμάται ότι θα μεταβιβαστούν στον Γιώργο Προκοπίου μέχρι τέλος του χρόνου, και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, το αργότερο μέχρι το Μάρτιο θα μεταβιβαστούν στον Πάνο Ξενοκώστα και την ΟΝΕΧ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.